Peg Parnevik om livskrisen: ”Mår bara dåligt”

Peg Parnevik är allvarlig

När det stod klart att Penny Parnevik skulle vara med i Let's dance drabbades systern Peg Parnevik av en livskris. Nu berättar sångerskan om känslorna. – Det gör så ont i hjärtat, säger hon i podcasten Pillowtalk.
09 mars, 2020

Förra veckan stod det klart att Penny Parnevik är en av de som tävlar i Let’s dance 2020.

”Det är officiellt… Let’s dance 2020 here I come…” skrev tv-profilen på sin Instagram.

Hon och systern tillika artisten Peg Parnevik har tillsammans podcasten Pillowtalk med Peg och Penny  och i det senaste avsnittet pratar de om just Let’s dance. Peg avslöjar då att hon har fått en smärre livskris sedan systern tackade ja till programmet.

– Jag mår bara dåligt för jag märker hur mycket folk ogillar mig, säger hon.

Hon påpekar att det inte är någonting i Pennys beteende som gör att hon känner så, utan att det snarare handlar om hur hon själv hanterar det hat och de kommentarer hon får på framför allt sociala medier.

– Jag har fått en känsla av att ”gud vad skönt om jag bara var som dig”. Inte avundsjuk men en lättnad för jag känner att folk har så svårt för mig och det gör så ont i hjärtat, säger Peg.

Peg Parneviks önskan

När systrarna är ute på stan tillsammans i Sverige kommer många fram till Penny och berättar hur roligt de tycker det är att hon ska vara med i Let’s dance. Peg förstår att hon själv kan skrämma iväg folk då hon ofta går omkring i uppdragen luva och solglasögon. Trots det önskar hon att fler personer kom fram till henne.

– Kan inte någon tycka att jag också är gullig, säger Peg.

Penny påpekar dock att systern har en gullig sida men att hon inte visar den så ofta för de utanför familjen. Peg menar dock att det är för sent nu att försöka bli omtyckt av hela svenska folket.

– Jag kan inte bli en Taylor Swift nu, säger hon och syftar på den omtyckta amerikanska sångerskan.

Hyllas för oretuscherade bilderna

Peg Parnevik har flera gånger fått ta emot kritik och näthat, men hon har även hyllats vid flera tillfällen. Bland annat har hon uppmärksammats för sina oretuscherade och ärliga bilder på Instagram.

Som den gången hon la upp två bilder bredvid varandra från samma tillfälle, där hon visade hur lätt det är att förändra sin kropp på bara några sekunder.

”Lita inte på vad ni ser på sociala medier. Alla är bara människor. Ingen har ett perfekt liv eller en perfekt kropp”, skrev Peg.

Vi hoppas att Peg kan ta åt sig av de fina orden och hyllningarna också!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Peg Parnevik: ”Jag kommer kämpa tills alla kvinnor känner sig trygga”

Peg Parnevik om Victoria’s Secret Sweden: ”Självhat med en rosett”

Penny Parnevik om förlossningen: Värsta smärtan jag känt