Peg Parnevik har börjat följa Filip Lamprecht på Instagram igen

Peg Parneviks vändning med Filip Lamprecht på Instagram

Att Peg Parnevik avföljt pojkvännen Filip Lamprecht på Instagram fick många att spekulera i hur det egentligen står till mellan paret. Men nu är ordningen återställd på Instagram!
05 maj, 2021
0:46

Efter reklamen: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

Filip Lamprecht är just nu aktuell i Let's Dance på TV4, där han för första gången gör sig ett eget namn, istället för att vara kändisson till sin mamma Kristin Kaspersen eller pojkvän till artisten Peg Parnevik. Flickvännen Peg berättade i sin podcast att hon tyckte att det var kul att det svenska folket äntligen skulle få se vem Filip egentligen är.

Och nog är han uppskattad av det svenska folket, tittarna har ringt in och röstat tillräckligt mycket på honom och danspartnern Linn Hegdal, så än är de med i tävlingen. Nu är det bara tre par kvar, så nästa gång vi ser dem dansa är i semifinalen.

Peg Parneviks flyttplaner till USA

Men trots att Filip gör succé i tv-programmet så finns det annat som skavt under hans medverkan i Let's Dance. Flickvännen Peg Parnevik har fått motta en hel del hat, och hon har förklarat att det är många som tar sig friheten att lägga sig i deras relation genom att uttrycka åsikter de egentligen inte alls har rätt till.

För ett par veckor sedan var det flera som var uppmärksamma på att Peg avföljt Filip på Instagram, samtidigt som Peg befann sig på andra sidan jorden på semester hemma hos sina föräldrar i Florida.

I samma veva så berättade även Peg, som i vanliga fall bor ihop med Filip, att hon hade planer på att flytta från Sverige till Los Angeles i USA, tillsammans med sitt ex Taylor en kortare period.

– Jag och Taylor har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, förklarar hon i podcasten, fast de en gång varit ihop. Och det är i samma avsnitt som hon berättar om flyttplanerna:

– Ja jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Taylor vill flytta till LA en stund.

Filip Lamprecht om nuvarande relationen med Peg

Men att det skulle innebära att Filip och Peg håller på att gå isär stämmer inte. När Filip i en intervju med Expressen kort därefter fick frågan om han och Peg fortfarande var ett par så nickade han.

Han besvarade också frågan om varför hon avföljt honom på Instagram.

– Det är ingenting dramatiskt, det är ingenting som man behöver läsa in något i, säger han.

– Vi mår bra, så det är bara spekulationer. Nu är vi i det offentliga ljuset, det kommer alltid komma spekulationer från det ena och andra hållet och folk kommer att överanalysera saker, det är ingenting som vi lägger energi på.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik på ett event för familjens tv-serie Parneviks där båda två synts till.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik på ett event för familjens tv-serie Parneviks där båda två synts till.

Peg och Filip går i parterapi

Men nu är ordningen på Instagram återställd. Peg är återigen en i Filips följarskara på Instagram!

Och i det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk berättar Peg att hon och Filip går i parterapi.

– Jag och Filip är tillsammans, men vi går i terapi, separat och i parterapi bara för att försöka hantera det här, säger Peg Parnevik.

Foto: TT