Peg Parnevik checkar ut från sociala medier

peg parnevik

Allt sedan Filip Lamprecht började sin resa i Let’s Dance på TV4 har flickvännen Peg Parnevik fått utstå elaka påhopp online. Nu väljer hon att logga ut från sociala medier som följd.
20 april, 2021
Allt du vill veta om Peg Parnevik
0:46

Efter reklamen: Allt du vill veta om Peg Parnevik

(0:46)

Slå på ljud

Rykten om att Let’s Dance-deltagaren Filip Lamprecht skulle ha en fling med sin danspartner Linn Hegdal har gjort att både Filip och hans flickvän Peg Parnevik rutit ifrån mer än en gång de senaste veckorna.

Peg har fått mycket kommentarer i linje med att hon och Filip skulle vara ett omaka par, och att Filip och danspartnern Linn passar bättre ihop. I ett nytt inlägg på Instagram förklarar Peg att hon har fått nog.

– Jag har verkligen försökt så gott jag kan men jag mår inte så bra…, skriver hon och meddelar att hon kommer ta en paus.

Kritiserar TV4 och Let's Dance

I sin och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk har Peg tidigare förklarat att alla kommentarer hon fått sedan pojkvännen började dansa i tv-rutan med Linn har tagit hårt:

– Varför vill ni att jag ska må så dåligt över mig själv? Varför inte fokusera på att de är ett bra team. Inte mig, mitt utseende, eller karaktär och att jag skulle vara sämst, säger Peg i podden.

Hon fortsätter med att kritisera TV4 och medieapparaten runt Let’s Dance.

– Det är ett tv-program där produktionen och alla vinner på att de är mycket drama och skit. Men för mig är det här mitt liv och jag måste bearbeta detta väldigt länge, säger hon och fortsätter:

– För många par är det svårt för de som inte har offentliga partners också som också mår skit av detta, säger hon och syftar på att dansaren Linn Hegdal också är i en relation, fast med någon som inte är lika känd som Peg.

Peg Parnevik pausar sin Instagram

I bilden intill den nya inlägget på Instagram är Peg märkbart tagen av situationen. Med blicken vänd bort från kameran håller hon upp två fingrar i ett peace-tecken. Peg förklarar att hon kommer ta en paus från sociala medier.

Hon skriver:

”Jag ville inte försvinna från er utan förvarning. Förhoppningsvis kommer jag klara av att dela allt med er vid något tillfälle”. Hon avslutar med att säga att hon älskar följarna och att de hörs snart igen.

Får stöd från familj och vänner

Bland kommentarerna finns fint stöd från Peg Parneviks fans med också hennes kända familj och vänner. Systern Penny Parnevik skriver ”Du klarar detta” och fem röda emoji-hjärtan. Influencern Matilda Djerf kommenterar ”Älskar dig” och Portkod 1525-skådisen Fanny Klefelt skickar med hjärtan och utropstecken. Bland gilla-markeringarna finns namn som Malin Gramer och Cassandra Klatzkow.

Filip Lamprecht har i skrivande stund inte reagerat öppet på sin flickväns sociala medie-paus.

Foto: TT