Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Peg Parnevik berättar: Har tappat hår efter den svåra tiden

18 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
peg parnevik
Peg Parneviks 2021 blev inte alls som hon tänkt sig. Året började tufft, men slutade i att bli hennes bästa år någonsin. Nu berättar influencern att de svårare månaderna satte sina spår, och att hon har tappat en del hår.
Annons
Peg Parnevik om nya musiken, fördomar och upprättelseBrand logo
Peg Parnevik om nya musiken, fördomar och upprättelse

Under våren 2021 gick Peg Parnevik och Filip Lamprecht skilda vägar, efter drygt sex år ihop. Det var i samma veva som Filip medverkade i Let's dance som relationen fick ett slut, och på grund av att extra många blickar var riktade mot paret under Filips tv-medverkan så valde de att hålla uppbrottet för sig själva ett tag.

Peg Parneviks musik efter uppbrottet

Det blev en turbulent vår för Peg, som senare resulterade i en ny EP med musik inspirerad av uppbrottet. Bland annat handlar låten Somewhere without me om uppbrottet från Filip, med rader som I'm in pieces and you barely broke a sweat och How could you so easily leave?.

Annons

Och enligt Filip är det en av Pegs bästa låtar.

– Han fick höra låten samma dag som jag skrev den, och han sa att det var den bästa låten jag har skrivit, berättade Peg Parnevik i sin dåvarande podcast Pillowtalk som hade ihop med systern Penny Parnevik.

Peg parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i sex år.

Tappat håret efter tuffa perioden

Idag är Peg Parnevik kär och lycklig på nytt, och vid årsskiftet skrev hon:

”På något sätt blev det värsta och mest smärtsamma året i mitt liv det bästa och mest vackra...”.

Men årets tyngre månader har satt sina spår. Peg har tidigare varit öppen med att hon lider av en del ångest och tampas med hälsoproblem. I ett nytt Instagraminlägg berättar hon nu att hon tappat en hel del hår, något som i sin tur påverkat hennes självförtroende.

Annons

”Så, det senaste året, efter en period av riktigt mycket ångest och depression, så började jag tappa hår. Vilket är typ min grej, eller hur? Sedan dess har jag fått en sån extrem osäkerhet kring mitt hår. Jag känner mig så utelämnad. Jag har tappat mitt självförtroende”, skriver hon och förklarar att håret långsamt håller på att komma tillbaka, men att hon verkligen saknar både sitt självförtroende och tjocka hår.

”Ville bara dela med mig och vara sårbar för en sekund. Kanske går någon av er igenom samma sak”, skriver hon och efterfrågar samtidigt tips från folk som befinner sig i samma situation som hon.

Foto: TT

Annons