Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet från Filip Lamprecht – första orden

24 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Peg Parnevik bekräftar uppbrottet från Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut efter flera år ihop. Nu berättar Peg för första gången om uppbrottet. ”Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö”, säger Peg i podcasten Pillowtalk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Det har varit en tuff vår för Peg Parnevik och Filip Lamprecht, och förra veckan pratade Filip om Peg som sitt ex. Det var i P3 Med: Sara Kindberg och Son Glasgow som programledaren Ison kallade Peg för Filips ex.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Det känns som att även om ni gör olika saker och olika världar blir det att man lägger ihop er på något sätt. Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen, frågar han.

Och Filip Lamprecht rättade inte Ison Glasgow utan svarade på frågan.

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag vet inte om man ska försöka bryta det. Det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt, säger han.

Annons

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet från Filip

Nu bekräftar Peg Parnevik uppbrottet från Filip Lamprecht, och berättar att hon inte kommer att gå in detaljerat på varför relationen tog slut.

– Jag kommer inte gå in på detaljnivå, det är respektlöst mot alla inblandade men jag förstår att ni vill veta vad som hänt, säger Peg i ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk, med titeln Det är slut.

Hon förklarar vidare att hon känner sig lyckligare är någonsin:

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin.

Peg om elaka kommentarerna

Peg som pratat en del om att hon fått ta emot mycket hat och elaka kommentarer kring deras relation tror att det kommer att komma liknande kommentarer nu.

– Det som jag tycker är lite tråkigt är att jag vet att det kommer ramla in kommentarer ”gud vad bra att han är fri”. Det är så typiskt alltid, att det blir en sådan grej, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag kommer inte försvara mig själv, om ni vill tro att jag är på ett visst sätt, så är det er sanning. Jag har min sanning och Filip har 100 procent sin sanning om vem jag är för honom.

Peg Parnevik: ”Det var mörkt där ett tag”

Hon förklarar att alla deras nära och kära vet om vad som hände mellan henne och Filip, men att det får stanna där.

– Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö, jag trodde inte jag skulle överleva den perioden.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons