Parisa Amiris bästa poddar, böcker, serier och musik

14 maj, 2020 
AvKatarina Matsson
Parisa Amiri
Gina Dirawi, Rihanna, Snoh Aalegra och familjen Wahlgren. Parisa Amiri tipsar om serierna, böckerna, poddarna och musiken vi inte får missa just nu!
Annons

Ingen har bättre koll på populärkultur än mångsysslande multigeniet Parisa Amiri. Självklart ville vi ha alla hennes bästa tips!

1. Tittar på

Tittar på: Mer än mänskligt möjligt, nya säsongerna av Killing Eve och Insecure till exempel varvas med att jag konstant ser om avsnitt av Fleabag, Mad men och 30 rock. Hur kan det vara så bra?

2. Läser

Läser: Jämt! Vårens mest fängslande läsupplevelse var absolut Gina Dirawis spänningsroman Paradiset ligger under mammas fötter.

3. På repeat

På repeat: Mapei och Childish Gambinos senaste finns i spellistan med r’n’b- och soulgudinnor som H.E.R., Lizzo, Lauryn Hill och Snoh Aalegra i väntan på Rihannas nya album (det kommer aldrig va?).

4. Bästa podden

Poddfavorit: The power meeting podcast! Amat Levin, John Rollins och Peter Smith håller mig någorlunda mentalt frisk med humor och vettiga åsikter om varje veckas psykosdebatter.

5. Guily pleasure

Guilty pleasure: Ingen guilt här, bara pleasure, men jag antar att Wahlgrens värld kvalificerar här. Komiska genier? Tar inte del av Wahlgrenarna i någon annan form, på grund av fobi för tjat om läppennor i min feed, men här är det perfektion.

Annons

Text: Helena Skoog Foto: Karin Törnblom/TT

LÄS MER

Annons
Innehåller annonslänkar