Paris Hilton dementerar gravidryktena

Paris Hilton

TT
Hotellimperiumarvtagaren Paris Hilton gick i januari ut med nyheten att hon och fästmannen Carter Feum planerar att skaffa barn. Hon berättade även att de genomgår en pågående IVF-behandling. Nu dementerar hon gravidryktena efter de globala rubrikerna.
28 juli, 2021
1:9

Efter reklamen: Fem saker du inte visste om Paris Hilton

(1:9)

Världskändisen Paris Hilton blev under tisdagen hett omtalad i amerikansk press som sedan nådde globala nyhetsrubriker om att hon skulle vänta barn. Nu berättar hon i sin egen podcast This is Paris att det enda som bakas i hennes ugn är lasagne.

Paris Hilton om IVF behandlingen

Tidigare i år gick fyrtioåriga Paris Hilton ut med nyheten att hon och fästmannen Carter Feum planerar att skaffa barn. Hon berättade då att paret genomgår en IVF-behandling tillsammans.

– Vi testar IVF behandling, så jag kan välja tvillingar om jag vill, berättar Paris Hilton i en intervju under podcasten The Trend Reporter with Mara.

Hon säger även att det var vännen Kim Kardashian som tipsade henne om att testa behandlingen.

– Jag är så glad att hon gav mig det rådet och introducerade mig till hennes doktor, säger Paris.

Hon berättar också att upplevelsen varit svår men att stödet vid hennes sida gjorde upplevelsen bättre.

– Det var tufft men jag visste att det skulle vara värt det. Jag gjorde behandlingen några gånger. Att göra det tillsammans med en partner som är så stöttande och alltid får mig att känna mig som en prinsessa fick mig att känna att det inte var så jobbigt, säger Paris.

Gravidryktet: ”väntar tvillingar"

Och nu syns globala rubrikerna om att Paris Hilton skulle vänta barn. Page Six som först skrev nyheten skriver att hon och fästmannen skulle vänta tvillingar.

I samband med att systern Nicky Hilton mottagit gratulationer på en fotografering för Avenue berättade hon att gravidryktena är falska.

– Det är inte sant. De har fått storyn fel, berättade Nicky Hilton då till Avenue efter att nyligen spenderat två veckor tillsammans med systern.

Paris Hilton dementerar gravidryktena

Efter att själv inte svarat på ryktena bekräftar nu Paris själv i sin egen podcast att de inte stämmer och att hon vaknat till tusen meddelanden om graviditeten.

– Jag är inte gravid, inte än. Jag väntar tills efter bröllopet, sa Paris innan hon fortsatte:

– Min klänning håller på att sys just nu och jag vill säkerställa att den är vacker och sitter perfekt, så jag väntar definitivt med den delen.

Hon säger även att hon inte har någon aning om vad ryktena kan ha startats ifrån.

– Folk skapar alltid rykten och jag är väldigt van vid det här vid det här laget. Efter att ha varit i den här branschen så länge vet jag att man inte alltid kan tro på det man läser. Det har jag verkligen lärt mig under åren i den här branschen, säger Paris i sin egen podcast.

Foto: TT, Instagram