Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Överraskande kändisromanser från det senaste året

28 sep, 2021 
AvEmma Castman
Oväntade kärlekspar som nyligen blivit tillsammans
Kourtney Kardashian och Travis Barker, Olivia Wilde och Harry Styles, Megan Fox och Machine Gun Kelly. Ja, det är tre exempel på nyblivna kärlekspar som många inte såg komma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihopBrand logo
TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

Vissa kändisromanser är mer överraskande än andra. Här är fem exempel på oväntade par som träffats det senaste året.

Jennifer Lopez och Ben Affleck

JENNIFER LOPEZ OCH BEN AFFLECK

Årets stora snackis är utan tvekan Jennifer Lopez, 52, och Ben Affleck, 49. 00-talets hetaste kärlekspar, som plötsligt hittade tillbaka till varandra och blev Bennifer 2.0 med en hel värld.

Annons

Det var kort efter att Jennifer Lopez bröt upp från A-Rod som det började spekuleras i om hon och Ben Affleck återigen fattat tycke för varandra – och mycket riktigt var det så. I slutet av juli bekräftade nämligen Jennifer relationen genom att publicera en bild på när de kysste varandra.

Kourtney Kardashian och Travis Barker

Kourtney Kardashian och Travis Barker

I februari i år bekräftade Kourtney Kardashian, 42, det som många anat – hon och Blink 182-trummisen Travis Barker, 45, är ett par. Det var på Instagram som Kourtney avslöjade den glada kärleksnyheten genom att publicera en bild på henne och Travis när de håller hand.

Annons

Faktum är att Kourtney Kardashian och Travis Barker var vänner i flera år innan de till slut fattade tycke för varandra som partners. Något en vän till paret uppmärksammade på Kourtneys sociala medier genom att kommentera ”När vänner blir älskare”.

Megan Fox och Machine Gun Kelly

Megan Fox and Machine Gun Kelly

För drygt ett år sedan bekräftade Megan Fox, 35, och Machine Gun Kelly, 31, att de fattat tycke för varandra. Relationen inleddes under inspelningen av thrillern Midnight In The Switchgrass, och i podcasten Give Them Lala...With Randall förklarade Megan att Machine Gun Kelly är hennes tvillingsjäl.

Annons

– Vi är två halvor som har samma själ tror jag, och jag sa det till honom nästan omedelbart.

Sedan dess har paret blivit alltmer seriösa med sin relation och i dag refererar de vant till varandra som pojk- och flickvän.

Olivia Wilde och Harry Styles

OLIVIA WILDE OCH HARRY STYLES

Skådespelarna Olivia Wilde, 37, och Harry Styles, 27, fann varandra under inspelningen av thrillern Don't Worry Darling. Det var i början av 2021 som media började rapportera om relationen, då paret setts hand i hand på ett bröllop. Sedan dess källor nära paret sagt att de spenderar mycket tid tillsammans och ser seriöst på relationen.

Annons

Olivia och Harry har dessutom publicerat bilder på varandra på sociala medier och setts kyssas. Så sent som i september i år fångades Olivia på bild på premiären av Harrys arenaturné. Även om mycket tyder på att Olivia Wilde och Harry Styles är ett par har de än så länge inte bekräftat relationen.

Rita Ora och Taika Waititi

Rita Ora och Taika Waititi

I april i år började det spekuleras i att skådespelaren Rita Ora, 30, och stjärnregissören Taika Waititi, 46, var ett par. Det efter att Rita publicerat ett foto på dem två tillsammans på Instagram. Ett par veckor senare fångades paret på bild igen. Efter ytterligare ett par månader gjorde de gemensam debut på röda mattan, och med det bekräftade de även sin relation.

Foto: TT

TV: Kändispar som är eller har varit särbosBrand logo
TV: Kändispar som är eller har varit särbos

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons