Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Ovanliga bilden på Britney Spears söner – så ser de ut i dag

09 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Britney Spears.
Britney Spears delar en hel del på Instagram, men sina söner håller hon borta från sociala medier.
Nu har 16- och 15-åringen dock dykt upp!
Så ser Sean Preston och Jayden James Federline ut i dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Det är inte ofta man får se bilder på Britney Spears och Kevin Federlines söner Sean Preston, 16 och Jayden James, 15.

För även om deras mamma blivit mer och mer öppen om sitt privatliv på sociala medier så delar hon inga bilder på grabbarna.

Dansaren Kevin Federline och Britney Spears var ett uppmärksammat par när det begav sig.
Dansaren Kevin Federline och Britney Spears var ett uppmärksammat par när det begav sig.

Därför lägger Britney Spears inte upp bilder på sönerna

I slutet av september skrev hon dock ett långt inlägg om sina barn efter att de firat sina födelsedagar som infaller bara med två dagars mellanrum. Då kom också förklaringen till varför hon inte lägger upp något om dem.

Annons

”Mina grabbar fyllde år förra veckan och tyvärr växer de upp och vill göra sina egna saker. Jag måste be om lov att posta dem för de är extremt självständiga små män. Vi hade hur som helst en liten fest med de coolaste glasstårtorna jag sett. Jag blir tokig för de är så långa och jösses, de fortsätter växa”, skriver mamman och fortsätter:

”De gick på en bal förra veckan och jag grät i två dagar. Mina bebisar i kostymer! Det är galet! Och tjejer, gör er redo för mina killar är så stiliga!”.

Något fotografi från festligheterna lägger Britney Spears inte upp, men väl ett citat som lyder: ”Det finns inget som är starkare än kärleken mellan en mamma och en son”.

”Jag tror verkligen på det citatet, och därför ville jag dela det”, förklarar hon och fortsätter:

”Det finns så mycket som jag inte kan dela med er alla för mina barn är väldigt privat, vilket jag älskar men jag kan berätta att de båda är väldigt talangfulla och jag är så otroligt välsignad att ha de här två små männen i mitt liv. Och om de läser det här... vilket jag är ganska säker på att de inte kommer att göra... Jag älskar er två små djävlar så mycket”.

Annons

Nya bilden på Britney Spears söner

Kevin Federlines vän Eddie Morales, som är CEO för Movision Entertainment, tycks dock ha fått lov att dela med sig av bilder på grabbarna. De dyker nämligen upp på hans Instagramkonto.

Dels i ett gäng bilder där Jayden Federline har en svart hoodie och svarta jeans medan Sean har en svart tröja med gula byxor. Och del Eddie Morales i ett klipp där ynglingen Jayden spelar en pianoversion av Dr. Dre och Snoop Doggs Still D.R.E., och precis som mamma Britney skriver visar han talang.

Britney Spears och Kevin Federline började träffas 2004. De både förlovade sig och gifte sig samma år. 2006 lämnade artisten in ansökan om skilsmässa från dansaren.

Foto: TT

TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapetBrand logo
TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons