Orlando Blooms fina hyllning till Katy Perry: ”Stolt partner”

Katy Perry hyllas rejält av fästmannen Orlando Bloom

TT
Orlando Bloom är mäkta stolt över sin fästmö Katy Perry.
Det visade han inte minst nu i vecka när han delade med sig av en stark hyllning till artisten.
24 januari, 2021
5 Saker om Katy Perry du inte visste
Slå på ljud

Katy Perry och Orlando Bloom träffades för fem år sedan på Golden globe-galan och det slog direkt gnistor. Artisten har i en intervju med talkshow-programledaren Jimmy Kimmel berättat att det hela började med en hamburgare.

– Han stal en burgare från mitt bord. Han tog den och jag ba: ”Vänta! Vem... åh, du är så het. Visst, ta den”, säger hon, och berättar att när hon sen på efterfesten gick fram till honom utbrast han ”jag gillar dig”.

Katy Perrys kärlekssaga med Orlando Bloom

Ett år efter att de träffades hade de en paus, men hittade tillbaka till varandra och har sedan dess varit ett stadigt par.

En av de mer uppmärksammade händelserna i deras förhållande var när Orlando Bloom var med i en auktion där priset var en dejt med honom. Pengarna gick till de stora skogsbränderna i Kalifornien 2018, och ett fan hade lagt ett bud på 20 000 dollar. Det gillade inte Katy Perry som själv gick in med 50 000 dollar för att få ha sin pojkvän i fred.

På alla hjärtans dag 2019 förlovade de sig, efter att Orlando Bloom friat i en helikopter. Knappt ett år senare, i mars 2020, avslöjade Katy Perry i samband en musikvideo till låten Never worn white att hon var gravid med parets första gemensamma barn. Orlando Bloom har sedan tidigare ett barn, sonen Flynn som han fick med Miranda Kerr.

I augusti förra året föddes deras dotter Daisy Dove Bloom.

Orlando Blooms hyllning till Katy Perry

När Joe Biden i onsdags svors in som USA:s president fick Katy Perry den stora äran att avsluta ceremonin sin superhit Fireworks. Och det blev ett mäktigt framträdande med storartad fyrverkerishow.

Efteråt var Orlando Bloom uppenbart berörd av hans fästmös insats. Han har delat ett klipp på Instagram där han nästan förstummad berömmer Katy Perry. Han delar också med sig av en stark hyllning till henne.

”En dag kommer vår lilla flicka att växa upp och se när hennes mamma spelar sin roll i en del av historien som vi hoppas kunna hela, vi hoppas kunna ena, vi hoppas, vi älskar”, skriver han och avslutar:

”En stolt partner här med en glädjetår”.

Bild: TT

Läs också:

X Æ A-12, Bear Blaze och andra kändisbarn som fått ovanliga namn

Kändisarna när det var 21 och 31 – se bilderna här

Miranda Kerrs oväntade kommentar till Katy Perry – efter bilden på ex-maken Orlando Bloom