Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Oprahs intervju med Meghan Markle och Harry – se den i Sverige

07 mar, 2021 
Oprah Winfreys CBS-intervju med Meghan Markle och prins Harry – här ser du den i Sverige
Hela världen pratar om Oprah Winfreys tv-intervju med Meghan Markle och prins Harry. Här kan du se Oprah with Meghan & Harry i Sverige! Click to add subtitle
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Den omtalade tv-intervjun med Meghan Markle och prins Harry har väckt mycket uppståndelse världen över innan den ens visats.

I ett två timmar långt program för amerikanska CBS möter Oprah Winfrey hertigparet – och ingenting ska ha varit off limits för talk show-drottningen att fråga.

– Jag vet inte hur de kan förvänta sig att vi, efter all den här tiden, skulle fortsätta vara tysta, om nu Firman spelar en aktiv roll för att hålla liv i felaktigheter om oss, säger Meghan i den 30 minuter långa trailern.

–Om det innebär en risk att förlora saker… Det är mycket som redan gått förlorat.

Med Firman menar hon kungafamiljen.

Det har bland annat ryktats om att Meghan ska ha mobbat tidigare anställda till hovet så mycket att dessa känt sig tvungna att säga upp sig. Men intervjun ska även handla om prinsessan Diana och hennes kamp mot uppmärksamheten, likt den Meghan möttes av när hon började dejta Harry.

Annons

I trailern till CBS-specialen liknar Harry deras situation med sin avlidna mors.

– Men vi har åtminstone varandra, säger han i klippet.

Här kan du se Oprahs intervju med Meghan och Harry i Sverige

Söndag den 7 mars 2021, natten till måndagen den 8 mars klockan 02.00 svensk tid, sänds Oprah with Meghan & Harry i USA. Har du inte tillgång till CBS, eller känner att du för den delen inte vill sitta uppe, kommer du även kunna se intervjun i Sverige.

Avsnittet sänds klockan 21.00 på TV3, samt på Viafree.

Foto: CBS

Annons