Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Olivia Wilde öppnar upp om att dejta Harry styles

21 dec, 2021 
AvErika Garmelius
Olivia Wilde om relationen med Harry Styles
Olivia Wilde talar inte gärna om sitt förhållande med Harry Styles men har nu öppnat upp sig om deras relation. Det har även riktas kritik mot paret – här berättar Olivia Wilde.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Olivia WildeBrand logo
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Olivia Wilde

Olivia Wilde har nått stora framgångar under 2021. Hon avslutade arbetet med sin andra långfilm Don´t Worry Darling. Det var under denna inspelning som hon inledde en relation med Harry Styles. Det tog inte lång tid innan ryktena började spridas och många fans som hejade på paret. Wilde har dock fått en del kritik, främst för parets ålderskillnad.

Harry Styles och Olivia Wilde har nu snart dejtat i ett år och Olivia har inte velat kommentera deras relation utan har försökt hålla det privat. Många kommenterar kring deras ålderskillnad har dock floreras. Nu har Olivia öppnat upp sig om detta till Vogue.

Olivia Wilde om relationen med Harry Styles

Olivia är 37 år och Harry är 27 år men det spelar ingen roll berättar Olivia. Trots att Olivia har velat besvara kritiken så har hon kommit fram till att det spelar ingen roll vad främlingar tycker när man är riktigt lycklig. Allt som betyder något för dig är vad som är verkligt och vad du älskar och vem du älskar.

Harry Styles och Olivia Wilde träffades på en filminspelning.

Wilde fortsätter och menar på att vi under de senaste tio åren satt så mer värde på främlingars åsikter än de människor som står oss närmast.

"Men jag är lyckligare än jag någonsin varit. Och jag är friskare än jag någonsin varit, och det är bara underbart att känna det."

När Oliva och Harrys förhållande blev offentligt i juli sa en källa till Entertainment Tonight att deras relation var stark och att de bryr sig väldigt mycket om varandra.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons