Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Okända systern i familjen Osbourne – därför pratar inte Kelly med henne

04 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
FotografTT
Aimée Osbourne valde redan som ung att ta avstånd från resten av familjens framtidsplaner. Nu berättar hon varför, och vi reder ut trådarna i hur det kommer sig att Aimée Osbourne och Kelly Osbourne inte pratar med varandra, alls.
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Artisten Aimée Osbourne är den något okända dottern till heavy metal-artisten Ozzy Osbourne och tv-profilen Sharon Osbourne. Aimée Osbourne som tillhör syskonskaran i familjen valde att hålla sig utanför produktionen för familjens realitysåpa The Osbournes. I vilken syskonen Kelly Osbourne och Jack Osbourne gjorde sig kända.

Coola och galna familjen 1997.

Därför vägrade Aimée delta i showen med resten av familjen

Aimée Osbourne öppnade nyligen upp om beslutet att inte medverka i MTV-showen som var som störst på 00-talet.

Annons

– Det passade inte mina planer inför framtiden, förklarade Aimée Osbourne för magasinet People, och fortsatte:

– Det funkade ju fint för resten av min familj. Men för mig och den jag är. Jag visste att det aldrig skulle funka för mig, så därför behövde jag nästan inte ens överväga det.

Jack Osbourne, Aimee Osbourne, Kelly Osbourne, Sharon Osbourne och Ozzy Osbourne 2000 .

Arvet från familjen hindrar Aimée Osbourne

Sommaren 2020 debuterade Aimée Osbourne som soloartist med albumet Vacare adamare, och plattan skiljer sig avsevärt från pappa Osbournes heavy metal-låtar. Och Aimée Osbourne gjorde i samband med släppet klart att det tagit enormt lång tid för henne att bli erkänd som artist.

Annons

– Varje gång jag försökte bli tagen på allvar kändes det som att bli påkörd av ett tåg. För folk hade förutfattade meningar om hur jag borde låta, på grund av mitt efternamn, rapporterade TT i september 2020.

Därför pratar Aimée Osbourne och Kelly Osbourne inte alls

I en intervju år 2021 slog syrran Kelly Osbourne fast att relationen mellan systrarna är aningen... frostig. Kelly Osbourne säger nämligen att de inte ens pratar med varandra.

– Vi pratar inte... Vi är bara så otroligt olika. Hon förstår inte mig, och jag förstår inte henne alls, säger Kelly Osbourne i podcasten Armchair Expert som släpptes i början på maj.

Och för ett par år sedan verkade stämningen vara densamma, för då skrev Aimée Osbourne under på samma sak.

– Jag skulle inte säga att vi har en enkel relation, men det finns acceptans. Men umgås vi? Nej, berättade Aimée Osbourne i The Independent 2015 när reportern frågade om relationen mellan henne och systern Kelly Osbourne.

AIMÉE OSBOURNE PÅ INSTAGRAM

Ute på tur med mor

Sharon Osbourne och dottern Aimee Osbourne har shoppat loss i Beverly Hills.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons