Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

trailern till Friends: Reunion – här återförenas Vänner-skådisarna

20 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Liza Kudrow, David Schwimmer och Jennifer AnistonS
En reunion av succéshowen Vänner kommer till HBO max den 27 maj – och nu har man släppt trailern, spana in den här! (Varning för gåshud!)
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
11 minnesvärda looks från vännerBrand logo
11 minnesvärda looks från vänner

Nyligen stod det klart att specialavsnittet av Vänner kommer till HBO max den 27 maj – prick ett år efter att det egentligen var tänkt att ha premiär. Om det är så att återföreningen kommer till HBO Nordic och Sverige samtidigt är inte helt klart än, men heller inte omöjligt. Låt oss hoppas!

En av de som delat med sig av de glada nyheterna att avsnittet fått ett premiärdatum är Rachel-skådespelaren Jennifer Aniston som lagt upp den första teasern på sina sociala medier.

”Det är officiellt! Friends: Reunion har premiär den 27 maj på HBO Max. Kan vi VARA mer exalterade”, skrev hon.

Hela det gamla kärngänget är med: Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Liza Kudrow, David Schwimmer och Jennifer Aniston. Och specialavsnittet kommer bjuda in en hel del andra ansikten som man bekantade sig med när det begav sig där på 90- och 00-talet.

Annons

Så blir återföreningen av Vänner

Nu släpps trailern för avsnittet som hintar lite om vad vi kommer få se. Och Ross-skådisen har tidigare berättat att de inte kommer att spela sina karaktärer, utan vara sig själva.

– Jag kommer att vara David. Vi har inget manus och kommer inte vara i karaktär, avslöjade David Schwimmer i The Graham Norton show nyligen.

I trailern ser vi bland annat hur hela gänget sitter i Monicas soffa och spelar quiz, där frågan lyder: ”Hur många sidor var Rachels brev till Ross?”. Vi får även se hur hela gänget bekantar sig med kulisserna igen, och nostalgin går nästan att ta på.

Kändiskavalkad i nya avsnittet

Det har skvallrats om att vi kommer få se många stora och kända ansikten i det nya avsnittet av Vänner. Det är David Beckham och Justin Bieber, Lady Gaga och Mindy Kalin, Reese Witherspoon och Mala Yousefzai. Fler som nämnt är BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler och Maggie Wheeler.

Spana in trailern här – varning för gåshud!

Foto: TT/Youtube

Skådisarna från vänner - då och nuBrand logo
Skådisarna från vänner - då och nu
Annons