Nya serier och filmer på Viaplay i maj 2019

Vår tid är nu kommer till Viaplay i maj.

I maj bjuder Viaplay bland annat på en dokumentärserie om porrkungen Berth Miltons uppgång och fall, och dessutom kommer populära Vår tid är nu, Jurassic World: Fallen Kingdom och Mamma Mia: Here We Go Again till streamingtjänsten. Här är alla nya serier och filmer på Viaplay i maj 2019!
25 april, 2019

Ny månad – nya serier och filmer på streamingtjänsterna! Återhämta dig från sol och uteserveringar i soffan framför någon av följande nyheter på Viaplay i maj.

Nya serier på Viaplay i maj

Last Man on Earth

Säsong 4

Handling: Den rika societetskvinnan Pamela Brinton (Kristen Wiig) ansluter till jakten på en ny tillflyktsort i den fjärde säsongen. Men hon visar sig vara bortskämd, och till och med mer irriterande än Phil Miller.

Premiär: 1 maj

Absentia

Säsong 2

Handling: Emily Byrne försöker återgå till ett normalt liv efter sex års fångenskap och en minnesförlust. Hennes man har gift om sig och sonen har fått en ny mamma. Samtidigt som Emily försöker läka barndomssåren försöker hon bearbeta sitt trauma.

Premiär: 1 maj

Fresh Off the Boat

Säsong 4

Handling: Det är 90-tal, och den hiphop-älskande tonåringen Eddie Huang och hans familj försöker anpassa sig till det nya amerikanska förortslivet. Ibland inträffar kulturkrockar – men grannar, vänner och kollegor gör sitt bästa för att hjälpa familjen.

Premiär: 1 maj

Legion går att streama på Viaplay från och med maj.

Legion, säsong 2, kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

Legion

Säsong 2

Handling: David har sedan tonåren kämpat med psykisk ohälsa och har även diagnostiserats med schizofreni. Han har åkt in och ut på mentalsjukhus större delen av sitt liv, men plötsligt träffar han en patient med liknande problematik – betyder det att rösterna han hör, och människorna han ser, faktiskt kan vara på riktigt, och inte inbillade?

Premiär: 1 maj

Black-ish

Säsong 4

Handling: Den afro-amerikanske familjemannen Dre tycker att han har tappat sin kulturella identitet då han bor i ett huvudsakligen vitt övre medelklass-område.

Premiär: 6 maj

Vår tid är nu kommer till streamingtjänsten Viaplay i maj.

Vår tid är nu, säsong 1 och 2, kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

Vår tid är nu

Säsong 2

Handling: Denna familjekrönika sträcker sig från fredsdagen 1945 och framåt, och kretsar kring familjen Löwander som driver restaurang Djurgårdskällaren.

Premiär: 10 maj

LA:s Finestgår att streama på Viaplay från och med maj.

LA’s Finest kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

L.A.’s Finest

Säsong 1

Handling: Nu kommer en spinoff på Bad Boys 2 med Gabrielle Union och Jessica Alba i huvudrollerna. Syd Burnett, syster till Marcus Burnett, har lämnat Miami för ett polisjobb i Los Angeles. Tillsammans med sin nya partner-in-crime, Nancy McKenna, rår de på några av stans hårdaste skurkar och i sann Bad Boys-anda är de knappast rädda för att bryta mot lagen.

Premiär: 14 maj

Svenska synden

Säsong 1 (dokumentär)

Handling: Skattesmitare tillika porrkungen Berth Milton är skyldig svenska staten cirka en halv miljard kronor. Något som plågar honom långt mycket mer än alla människor han utnyttjade under sin karriär. Svenska synden berättar historien om porrkungens uppgång och fall.

Premiär: 17 maj

The Fosters

Säsong 5

Handling: Stef Foster och Lena Adams har adopterat en flicka och hennes yngre bror, samtidigt försöker de uppfostra Stef’s biologiska son och två tonårstvillingar.

Premiär: 17 maj

Schooled

Säsong 1 part 2

Handling: En spinoff på The Goldbergs där vi får följa fakulteten på William Penn Academy som trots sina galna privatliv är elevernas hjältar.

Premiär: 21 maj

Serien Alex säsong 2 kommer till streamingtjänsten Viaplay i maj.

Säsong 2 av ALEX kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

ALEX

Säsong 2

Handling: Efter första säsongen och den dramatiska finalen sitter Alex i fängelse. Vid tid för frigivning tvingas han att gå undercover i ett försök att återfå sitt gamla liv, och återställa sitt rykte. Men återigen ställer hans mörka förflutna till det för – både honom själv, hans vänner och familj.

Premiär: 24 maj

Animal Kingdom

Säsong 4

Handling: Matriarken Smurf påminner killarna om att det är hon som är bossen i den kriminella Cody-familjen. Men intrigerna och hoten tätnar, även inom familjen.

Premiär: 29 maj


Nya filmer på Viaplay i maj

Far til fire i solen

Familjekomedi

Handling: Familjen åker på solsemester. Allt är frid och fröjd, tills barnen vill delta i tävlingen ”Årets solfamilj”. Pappa vill inte tävla, tills han ser vem konkurrenten är: Björn, en mobbare från skoltiden.

Premiär: 1 maj

Jurassic World kommer till streamingtjänsten Viaplay i maj.

Jurassic World: Fallen Kingdom kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

Jurassic World: Fallen Kingdom

Action

Handling: När dinosaurieön Isla Nublars sovande vulkan vaknar till liv måste Owen och Claire rädda de sista kvarlevande dinosaurierna – innan de utrotas helt och hållet.

Premiär: 3 maj

Sherlock Gnomes

Animerad familjekomedi

Handling: Trädgårdstomtarna Gnomeo och Julia flyttar in i en ny trädgård. Allt är frid och fröjd. Men plötsligt börjar trädgårdstomtar att mystiskt försvinna och Sherlock Gnomes tillkallas för att lösa fallet.

Premiär: 7 maj

Every Day

Fantasy

Handling: Baserat på bästsäljaren om tonåringen Rhiannon som blir kär i en person som varje dag vaknar upp som en helt ny människa – alltid samma ålder, men aldrig samma kön, personlighet eller namn.

Premiär: 8 maj

Overboard

Romantisk komedi

Handling: En bortskämd, rik och otrevlig kille ramlar överbord på sin yacht och vaknar på sjukhus med minnesförlust. En dåligt behandlad anställd ser genast sin chans till revansch och grundlurar honom.

Premiär: 9 maj

Sicario 2: Soldado

Action, thriller

Handling: Knarkkriget på den amerikansk-mexikanska gränsen eskalerar, och kartellerna har börjat smuggla terrorister över gränsen. Men FBI-agenten Graver har bestämt sig för att vinna, och alla medel är tillåtna.

Premiär: 10 maj

Shock and Awe

Drama

Handling: En sann historia om en grupp journalister som rapporterade kring Irakkriget och öppet var skeptiska till dåvarande president Bushs hävdande att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen.

Premiär: 14 maj

The Commuter

Action, thriller

Handling: Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar? Hans familj dör.

Premiär: 17 maj

SuperFly

Sci-Fi, thriller

Handling: Kokainlangaren Priest i New York City inser att hans tid på toppen är begränsad. Nu försöker han göra sitt livs största – och sista – affär innan han drar sig tillbaka.

Premiär: 21 maj

Mamma Mia: Here We Go Again

Musikalisk komedi

Handling: Sophie är gravid och känner sig närmre sin mamma nu än någonsin tidigare – men hon känner också att hon vill veta mer om sin mammas kärlekar och förflutna. Vad hände egentligen?

Premiär: 24 maj

The First Purge

Skräck

Handling: USA:s tredje politiska parti tar makten och utför ett experiment: Inga lagar ska gälla under tolv timmar på Staten Island. Ingen behöver stanna på ön, men femtusen dollar ges till den som gör det.

Premiär: 28 maj

Ensamma i rymden

Sci-Fi, familjefilm

Handling: I en ganska nära framtid har 12-åriga Gladys och hennes lillebror flytt ett trasigt jordklot och färdas i ett gigantiskt rymdskepp mot planeten Vial. Men det tar lång tid, kommer de någonsin fram?

Premiär: 30 maj

War for the planet of the apes kommer till Viaplay i maj.

War for the Planet of the Apes kommer till Viaplay i maj. Foto: Viaplay

War for the Planet of the Apes

Drama

Handling: Caesar och de andra aporna tvingas in i en dödlig konflikt med en människoarmé som leds av en hänsynslös överste. När aporna lider enorma förluster brottas Caesar med sina mörka instinkter och beslutar sig för att hämnas sin art.

Premiär: 31 maj

Läs mer:

Här är alla nya serier och filmer på Viaplay i april

Här är alla nya serier och filmer på Netflix i april

Här är alla nya serier och filmer på HBO i april