Alla nya serier och filmer på Netflix i mars 2020

Nyfiken på vad som landar hos Netflix i mars? Vi har samlat alla nyheter. Här är hela listan med alla premiärer att se fram emot.
21 februari, 2020

Streamingtjänsten Netflix släpper en rad nyheter i mars – från efterlängtade tv-serier till filmer och dokumentärer. Visst längtar vi lite extra efter att kultfilmen Mean Girls med Lindsay Lohan i spetsen nu släpps på Netflix. Och så är Emmy-belönade serien Ozark tillbaka med en tredje rafflande säsong.

Se hela listan med samtliga titlar här nedan!

Nya serier på Netflix i mars

Better Call Saul

Säsong 5

Handling: Emmy-nominerade succéserien Better Call Saul släpper sin femte säsong på Netflix i början av mars. Vi fortsätter följa Jimmy McGill som bytt namn till Saul Goodman – en högst skrupelfri advokat.

Premiär: 3 mars.

Paradise PD

Säsong 2

Handling: Den animerade serien om staden Paradise och dess inkompetenta poliskår är tillbaka. Räkna med bittra fejder, fräcka intriger och bisarra fetischer.

Premiär: 3 mars.

Castlevania

Säsong 3

Handling: Serien som baseras på de klassiska tv-spelen har fått en tredje säsong. Vi fortsätter följa karaktärerna i Castlevania.

Premiär: 5 mars.

The Protector

The Protector på Netflix

The Protector är tillbaka på Netflix med en ny säsong.

Säsong 3

Handling: Fantasyserien The Protector är tillbaka med en tredje säsong. I ett kaosets Istanbul tvingas Hakan möta en formidabel odödlig som önskar förstöra staden.

Premiär: 6 mars.

On My Block

Säsong 3

Handling: Här följer vi fyra tonåringar som växer upp i ett tufft område i Los Angeles.

Premiär: 11 mars.

The Circle Brazil

Säsong 1

Handling: Lättsam realitytävling som bygger på att deltagarna behöver agera strategiskt – och lurigt – för att komma åt prispengarna som står på spel.

Premiär: 11 mars.

BEASTARS

Säsong 1

Handling: En godhjärtad varg upptäcker sina aggressiva instinkter i en skola där rovdjur och villebråd studerar sida vid sida.

Premiär: 13 mars.

Elite

Säsong 3

Handling: Serien kretsar kring tre tonåringar från arbetarklassen som börjar på en exklusiv spansk privatskola. I tredje säsongen mördas ytterligare en elev och vi får följa utredningen.

Premiär: 13 mars.

Women of the Night

Säsong 1

Handling: Nederländsk serie där frun till ett politiskt stjärnskott i Amsterdam förföljs av sitt mörka förflutna och dras in i en värld av sex och droger.

Premiär: 13 mars.

Kingdom

Koreanska zombiedramat Kingdom på Netflix

Koreanska zombiedramat Kingdom på Netflix.

Säsong 2

Handling: Det koreanska zombiedramat Kingdom återvänder i mars med en ny säsong.

Premiär: 13 mars.

The Valhalla Murders

Säsong 1

Handling: Ny serie där en kvinnlig norsk polis med ett smärtsamt förflutet återvänder till hemlandet Island för att tillsammans med en kollega jaga en hänsynslös seriemördare.

Premiär: 13 mars.

100 Humans

Säsong 1

Handling: Realityserie där 100 frivilliga deltar i experiment som fokuserar på allt från ålder och kön till lycka och flera andra aspekter av vad det innebär att vara människa.

Premiär: 13 mars.

Dare Me

Säsong 1

Handling: Dramatik, mysterier och faror blir vardag när en ny tränare kommer till staden och tar över cheerleadinglaget som leds av Beth och hennes bästis Andy.

Premiär: 20 mars.

Bloodride

Säsong 1

Handling: Här blandas skräck med en skvätt skandinavisk humor. En norsk antologi där varje berättelse utspelar sig i en egen bisarr, men ändå realistisk värld.

Premiär: 20 mars.

Feel Good

Säsong 1

Handling: Ståuppkomikern Mae Martin gör rollen som sig själv och tar en närmare titt på sin nykterhet och sitt nya förhållande med flickvännen som tidigare var heterosexuell.

Premiär: 20 mars.

The Letter for the King

Säsong 1

Handling: Storslagen fantasyserie där en ung pojke håller hela kungarikets öde i sin hand.

Premiär: 20 mars.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Säsong 1

Handling: Miniserie som bygger på den sanna historien om afroamerikanska entreprenören Madam C.J. Walker som grundade ett hårvårdsimperium.

Premiär: 20 mars.

Black Lightning

Säsong 3

Handling: Karaktären Jefferson Pierce (spelad av Cress Williams) tar åter på sig superhjältekostymen i Black Lightning när den tredje säsongen kommer till Netflix.

Premiär: 26 mars.

Unorthodox

Säsong 1

Handling: En ung kvinna flyr från ett arrangerat äktenskap och hamnar i Berlin. Men hennes förflutna hinner ikapp henne.

Premiär: 26 mars.

7 SEEDS

Del 2

Handling: Borta är världen de en gång kände. Kvar är en hotfull miljö där människorna de lever med är den största faran. Baserad på Yumi Tamuras prisbelönta manga.

Premiär: 26 mars.

Ozark

Säsong 3

Handling: Den Emmy-belönade serien med skådespelarna Jason Batemen och Laura Linney i spetsen är tillbaka. Vi får följa familjen som tvingas fortsätta tvätta pengar åt den mexikanska drogkartellen.

Premiär: 27 mars.

Il processo

Säsong 1

Handling: Italienska succéserien där mordet på 17-åriga Angelica knyter samman en åklagare med ett band till offret, en karriärtörstande advokat och en åtalad som hävdar sin oskuld.

Premiär: 27 mars.

Car Masters: Rust to Riches

Säsong 1

Handling: Realityserie där vi får följa det färgstarka gänget på Gotham Garage som specialiserat sig på att förvandla uttjänta bilar och lastbilar till riktiga vrålåk.

Premiär: 27 mars.

Nya filmer på Netflix i mars

Mean Girls

 

Mean Girls på Netflix

Nu kommer äntligen Mean Girls till Netflix.

Handling: Lindsay Lohan gör huvudrollen i denna kultfilm från 2004. Lohan spelar Cady som flyttar från Afrika till USA och tvingas inse att livet på high school kan vara riktigt hänsynslöst.

Premiär: 1 mars.

Pineapple Express

Handling: Actionkomedi där den haschrökande delgivningsmannen Dale blir vittne till ett mord som begås av en knarkkung. Nu tvingas han fly för sitt liv med ett pris på sitt huvud.

Premiär: 1 mars.

On Chesil Beach

Handling: Brittiskt drama från 2017. En kärleksfilm som utspelar sig 1962 innan den sexuella revolutionen sveper in över västvärlden. Handlingen kretsar kring det nygifta paret Florence och Edward.

Premiär: 1 mars.

Taxi 5

Handling: Fartfylld action. Sylvain Marot är en synnerligen skicklig förare och polis i Paris. Mot sin vilja blir han förflyttad till lokalpolisen i Marseille.

Premiär: 1 mars.

Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Handling: Komikerna Taylor Tomlinson utforskar vad som finns kvar när man är för gammal för att festa men känner sig för ung för att skaffa barn.

Premiär: 3 mars.

Professor Marston and the Wonder Women

Handling: En psykologiprofessor och hans fru undervisar tillsammans på universitetet. När de träffar den vackra studenten Olive blir detta starten på en polyamorös relation som inte accepteras av omvärlden. En film om kärlek, feminism och acceptans baserad på en sann historia

Premiär: 4 mars.

I am Jonas

Handling: Franskt drama som kretsar kring Jonas som inte kan komma över sitt förflutna. Han minns sin tonårsromans med den impulsiva och oemotståndliga Nathan.

Premiär: 6 mars.

Guilty

Handling: En flickväns jakt på sanningen när hennes populäre collegepojkvän anklagas för våldtäkt av en mindre populär skolkamrat.

Premiär: 6 mars.

Spenser Confidential

Handling: Mark Wahlberg spelar den före detta polisen Spenser som slår sig samman med boxaren Hawk för att avslöja en omfattande komplott kopplad till två polismord.

Premiär: 6 mars.

El silencio de la ciudad blanca

Handling: En polis utreder en serie ritualmord som har en tydlig koppling till en seriemördare som ska släppas ur fängelset.

Premiär: 6 mars.

Sitara: Let Girls Dream

Handling: En kort stumfilm om 14-åriga Pari som drömmer om att bli pilot medan hennes pappa planerar att gifta bort henne med en äldre man. Filmen utspelar sig i Pakistan på 70-talet.

Premiär: 8 mars.

Marc Maron: End Times Fun

Handling: Ståuppspecial där Marc Maron adresserar politik, kändisliv, religon och mycket mer.

Premiär: 10 mars.

Lost Girls

Handling: En mammas desperata jakt efter sanningen om vad som hänt hennes försvunna dotter avslöjar en rad mord. Baserad på en sann händelse.

Premiär: 13 mars.

Disobedience

Rachel Weisz och Rachel Mc Adams i Disobedience

Förbjuden passion i filmen Disobedience.

Handling: En kvinna återvänder till den församling hon en gång uteslöts från då hon blev kär i en annan kvinna. Passionen väcks till liv igen.

Premiär: 15 mars.

Bert Kreischer: Hey Big Boy

Handling: I denna ståuppspecial från Cleveland tar Bert Kreischen i ämnen som föräldraskap och familjeliv.

Premiär: 17 mars.

Nobody’s Fool

Handling: När Tanya släpps ut ur fängelset flyttar hon in hos sin syster. Hon upptäcker att systern har en relation med en man online som inte är den han utger sig för att vara.

Premiär: 18 mars.

Altered Carbon: Resleeved

Handling: Animerad filmatisering där Dai Sato fortsätter att expandera Altered Carbons universum.

Premiär: 19 mars.

Ultras

Handling: Vänskap över generationsgränserna i detta italienska drama som utspelar sig under de sista veckorna av ett fotbollsmästerskap.

Premiär: 20 mars.

Maska

Handling: Indisk romantik om en ung man som drömmer om att bli filmstjärna. Men en sommarromans förändrar allt.

Premiär: 20 mars.

The Platform

Handling: En plattform med mat hissas ner våning för våning på ett fängelse. Fångarna högst upp äter sig mätta medan de längst ner är hungriga och desperata.

Premiär: 20 mars.

Sol Levante

Handling: Ett experimentellt projekt mellan Netflix och Production I.G där man satsat på att producera världens första animekortfilm i 4K HDR – ritad för hand.

Premiär: 23 mars.

Curtiz

Handling: Drama och intriger när den arroganta och drivna filmregissören Michael Curtiz arbetar med produktionen av filmen Casablanca 1942.

Premiär: 25 mars.

The Occupant (Hogar)

Handling: En arbetslös direktör tvingas sälja sin lägenhet. När han upptäcker att han fortfarande har nycklarna kvar blir han besatt av familjen som bor där.

Premiär: 25 mars.

The Decline

Handling: Familjemannen Antoine deltar i ett överlevnadsprogram som lär ut hur man förbereder sig för världens undergång. Men katastrofen som väntar kunde ingen förutse.

Premiär: 27 mars.

Uncorked

Handling: En ung man följa sina drömmar att bli sommelier. Något som inte uppskattas av hans pappas som vill att han ska jobba för familjens grillrestaurang.

Premiär: 27 mars.

Mark of Devil

Handling: Två systrar hittar en bok som släpper lös en djävulsk varelse. Nu är deras enda räddning en präst som tampas med egna demoner.

Premiär: 27 mars.

The Condemned 2

Handling: En före detta prisjägare förvandlas till den jagade och måste kämpa för sitt liv när han luras in i ett direktsänt spel på liv och död.

Premiär: 31 mars.

 

Nya dokumentärer på Netflix i mars

Ugly Delicious

Säsong 2

Handling: Stjärnkocken David Ghang tar med sina vänner i jakten på världens bästa käk.

Premiär: 6 mars.

Dirty Money

Säsong 2

Handling: Serien som sätter affärsvärlden ner lupp och avslöjar gränslös girighet och skamlös korruption.

Premiär: 11 mars.

Fangio – Mannen som tämjde maskinerna

Handling: Juan Fangio Manuel var kungen av Formel 1 under 50-talet. Innan skyddsutrustning eller säkerhetsfunktioner användes.

Premiär: 20 mars.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Handling: Dokumentärserie som fokuserar på uppfödare av stora kattdjur. Avslöjar en bisarr undre värld av excentriska figurer.

Premiär: 20 mars.

Crip Camp: A Disability Revolution

Handling: På ett sommarläger för funktionshindrade tonåringar i närheten av Woodstock sker en revolution under tidiga 70-talet.

Premiär: 25 mars.

 

Nya barnfilmer och serier på Netflix i mars

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

Handling: Fyra spinjitzumästare behöver hitta de gömda vapnen för att besegra Lord Garmadon.

Premiär: 1 mars.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja

Handling: Kai drömde om att bli smed som sin far. Men det var innan skelettkrigare plundrade hans hemby och kidnappade hans syster.

Premiär: 1 mars.

Go! Go! Cory Carson

Go! Go! Cory Carson

Go! Go! Cory Carson

Säsong 2

Handling: Urgulliga bilen Billy Bilson bjuder på nya äventyr i Stötfångarstad. Spänn fast säkerhetsbältet och häng med.

Premiär: 1 mars.

Mina grannar Yamadas

Handling: Animerad familjekomedi baserad på populära Hisaichi Ishiis manga med samma namn.

Premiär: 1 mars.

Nausicaä från Vindarnas dal

Handling: Japansk animerad långfilm från 1984. Ett fantasyäventyr som bygger på regissören Miyazaki Hayaos egen manga.

Premiär: 1 mars.

Lånaren Arrietty

Handling: Ytterligare en animerad film från Japan. Baserad på Mary Nortons bok Pojken och lånarna.

Premiär: 1 mars.

Bakugan: Battle Planet

Säsong 1

Handling: Bakugan är ett mystiskt fenomen som börjat stiga upp ur jorden. Dan och hans vänner tvingas i denna animerade serie att lära sig allt om hur man klarar sig i denna nya värld.

Premiär: 1 mars.

Katternas rike

Handling: Japansk animéfim från 2002. Haru räddar livet på en ovanlig katt och plötsligt förändrar sig hela hennes värld då hon välkomnas in i Katternas rike.

Premiär: 1 mars.

Sagan om prinsessan Kaguya

Handling: Ett spädbarn påträffas i ett bamburör. Flickan visar sig vara magisk och växer upp till en vacker ung kvinna. Japansk animerad film från 2013.

Premiär: 1 mars.

Pokémon Detective Pikachu

Handling: Superdeckaren Pikachu tar sig an ett nytt fall. I jakten på försvunne privatdetektiven Harry Goodman avslöjas en plan som hotar hela Pokémon-universumet.

Premiär: 2 mars.

Mighty Little Bheem: Festival of Colors

Handling: Vi får följa lilla Bheem under festivalfirandet. Ett färgsprakande äventyr för barnen.

Premiär: 5 mars.

DC Super Hero Girls

Säsong 1

Handling: Supertonåringarna Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna och Green Lantern tar sig an skoluppgifter så väl som brottslighet.

Premiär: 7 mars.

Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal

Handling: Interaktiv special där du måste hjälpa Carmen att rädda Zack och Ivy när de blir tillfångatagna.

Premiär: 10 mars.

Babybossen: Ingen liten affär

Säsong 3

Handling: Babybossen försöker lära sin storebror Tin hur man sköter ett företag när säsong tre tar vid.

Premiär: 16 mars.

Greenhouse Academy

Säsong 4

Handling: Vi får fortsätta följa syskonen Hayley och Alex på den förnäma internatskolan där romantik, rivalitet och mysterier är vardag.

Premiär: 20 mars.

Dino Girl Gauko

Säsong 2

Handling: Naoko förvandlas till en vildsint dinosaurie när hon blir arg. Aldrig en lugn stund i denna animerade serie som nu får en säsong 2.

Premiär: 20 mars.

Buddi

Säsong 1

Handling: Helt ny serie där fem små vänner utforskar sin färgglada värld. För barn under fyra år.

Premiär: 20 mars.

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

Handling: I detta specialavsnitt bjuds på en skattjakt utöver det vanliga. Häng med räddningsryttarna i jakten på ett gyllene ägg.

Premiär: 27 mars.

True: Wuzzle Wegg Day

Handling: Kommer regnbågskungen tvingas ställa in Wuzzle Wegg Day eller kommer True lyckas rädda dagen?

Premiär: 27 mars.

Pyjamashjältarna 

Säsong 2

Handling: Kattpojken, Ugglis och Gecko skyddar staden mot alla skurkar och stundande faror.

Premiär: 28 mars.

Foto: Netflix, Rexfeatures

LÄS MER:

Alla nya serier och dokumentärer på HBO i mars 2020

7 anledningar till att du måste se ”Cheer” på Netflix

Netflix lanserar glass med Ben & Jerry´s – Netflix & Chilll´d

Netflix bekräftar! Succéserien You får en tredje säsong