Mamma Heidi Klum är minst sagt stolt över dottern Lenis första modemagasins-omslag!

Nya modellbilderna på Heidi Klums dotter Leni älskas av följarna

16-åriga Leni Klum har landat sitt första egna omslag på det tyska magasinet Glamour – och på pricken 20 år efter mamma Heidi Klum gjorde samma sak!
09 april, 2021
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Slå på ljud

Leni Klum pryder just nu det tyska magasinet Glamours omslag, detta samtidigt som magasinet firar 20-årsjubileum – och 20 år efter det att mamma Heidi Klum var tidningens första omslagsmodell någonsin! Och med det står det klart att Leni Klum fortsätter att följa mamma Heidi Klums fashion-fotspår.

Detta blir Leni Klums första omslag som solo

Leni Klum såg verkligen ut som en minikopia av sin modellmamma Heidi när hon poserade vant i en blommig blåsa med voluminösa ärmar.

”Tack till alla som gjorde mitt första solomslag så speciellt. Det är en ära att få dela det här med min mamma Heidi Klum som var Glamour Tysklands första omslagsmodell någonsin”, skrev Leni på Instagram samtidigt som hon publicerade ett foto av omslaget. Under inlägget väller de in jubel och hyllningar från nära, kära och trogna fans!

Heidi Klum är imponerad över dotter Leni

Leni Klum passade även på att visa upp mamma Heidis omslag från 2001, och mamma var även hon mäkta stolt över sin dotter. På sina sociala medier delade Heidi Klum också med sig av omslagsbilden på dottern.

”Kunde inte vara mer stolt över dig Leni”, skrev hon.

Det är inte första gången som Leni Klum pryder ett omslag, tidigare har hon gjort det tillsammans med sin kära mamma. I december 2020 fick mor och dotter äran att vara omslagsbrudar på tyska Vogue. Men nu är det alltså första gången som Leni Klum poserar på ett magasins första sida själv.

Leni Klum avslöjar pinsamma detaljer om mamma Heidi

I samma veva som hon visade upp omslaget delade Leni Klum med sig av lite backstage-klipp från sminkrummet. Där får man ser hur Leni piffas till och hur mamma Heidi Klum sticker in näsan för att säga hej, och samtidigt frågar någon i rummet om när Leni tycker att mamma är som mest pinsam.

Med ett skratt säger Leni att det är när Heidi släpper av henne i skolan och spränger högtalarna när hon maxar volymen på musiken.

– Det är typ uppradat som en kö för att komma in och alla barn står där. Och då när jag ska kliva ut så höjer hon volymen typ till superhögt och börjar sjunga och så öppnar hon alla bilfönster så det ska höras. Och det är så himla pinsamt att kliva ut då, säger Leni Klum i klippet men lägger snabbt till:

– Fast nu har hon inte gjort det på ett tag eftersom att vi går i skolan online.

Foto: TT