Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya kompistrenden på Tiktok: Intuition clap

07 sep, 2021 
AvLouise Berglund
Nicole Kidman klappar händer på Oscarsgalan
Intuition clap. Så heter den senaste trenden på Tiktok. Det hela går ut på att se om du kan lyckas klappa händerna exakt samtidigt som din kompis – utan att titta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Här är 4 beautyhacks på TikTok du måste provaBrand logo
TV: Här är 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

Tiktoktrender ändras lika snabbt som svenskt sensommarväder. För att citera den kända programledaren Tim Gunn så är det verkligen ”one day you're in and the next day your out”-känsla på ”for you pagen”-ibland.

Trender som ska utföras med vänner har en tendens att bli extra starka. Så är fallet med den allra senaste som fått namnet intuition clap-test.

Vad är intuition clap på Tiktok?

Intuition clap är precis som det låter. Trenden handlar om intuition och att klappa händer. Det hela går ut på att du ställer dig bredvid en kompis. Ni båda ska blunda och klappa händerna när ni tror att den andra personen kommer klappa händerna.

Annons

Hur gör man intuition clap på Tiktok?

Tanken är att använda sin intuitionsförmåga för att lista ur när den andra personen kommer klappa sina händer.

Frågar man Wikipedia vad definitionen av intuition är förklaringen att det är ”förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning med medvetande utan att ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt”.

Frågar ni mig skulle jag säga att intuition hands framför allt handlar om slumpen. Men det är rätt kul att kolla på. Alla som lyckas blir nämligen så glada.

@allyabdalla

I don’t know why I look so nervous lmao

♬ original sound - ally

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons