Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nya kärleksryktena kring Jennifer Aniston och Brad Pitt efter Anistons invit

09 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Efter skilsmässan från Angelina Jolie har Brad Pitt och Jennifer Aniston tagit upp kontakten igen. Nu vill de ta relationen ett steg vidare. Hur? Genom att spela in en film tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Häromveckan kunde elle.se berätta att Brad Pitt och Jennifer Aniston återupptagit kontakten efter Brads skilsmässa från Angelina Jolie. De smsar varandra, enligt flera källor.

– Brad har berättat för henne att han har det mycket jobbigt med uppbrottet och de har delat några sms om sitt tidigare liv, ska en uppgiftslämnare ha sagt.

Aniston och Pitt 2004.

Nu tar exparet nästa steg, ett steg mot en återförening, enligt Hollywood Life. Vilket? Jennifer Aniston vill arbeta ihop med Brad.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Jennifer vill jobba med Brad i en film. Det skulle behöva vara den perfekta rollen, och allt skulle behöva klaffa, men det är definitivt något som skulle vara förmånligt för båda deras karriärer, ska en uppgiftslämnare ha sagt till Hollywood Life.

Fortsättning följer…

Foto IBL

Annons