Nya kärleksrykten kring Lady Gaga – syns kyssandes på film

Nya kärleksrykten kring Lady Gaga – syns kyssandes på film

2019 var ett turbulent kärleksår för Lady Gaga. Hon bröt förlovningen med Christian Carino och kopplades samman med både Bradley Cooper och Dan Horton. Nu har hon dock fångats på film tillsammans med en helt annan man – se den här!
03 januari, 2020

Under 2019 florerade det flera kärleksrykten kring Lady Gaga. Efter att ha skådespelat tillsammans med Bradley Cooper i den hyllade filmen A star is born trodde nämligen många att kollegorna inlett en romans. Kemin dem emellan var närmast elektrisk, och när både Lady Gaga och Bradley Cooper bröt upp från sina tidigare relationer eskalerade ryktesspridningen ytterligare.

Till mångas besvikelse har dock både Lady Gaga och Bradley Cooper dementerat ryktena.

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, sa Lady Gaga när hon för första gången bemötte skvallret i en intervju med Jimmy Kimmel.

Fångades på film med mystisk man

Sedan Lady Gaga och Christian Carino brutit sin förlovning, och artisten och skådespelaren dementerat kärleken mellan henne och Bardley Cooper har Lady Gaga även kopplats samman med sin ljudtekniker Dan Horton.

Det var efter att hon och Dan Horton sett kyssa varandra på en uteservering som det började snackas om en eventuell romans – men säg den lycka som varar. Tre månader senare kom beskedet om att paret valt att gå skilda vägar, något även Lady Gaga bekräftade på Instagram.

Som avslutning på ett turbulent kärleksår fångades Lady Gaga på en intim film på nyårsafton – denna gång med en helt ny okänd man. Det var när Lady Gaga uppträdde på Park Theater i Las Vegas på årets sista dag som hon syntes tillsammans med mannen som kan vara hennes nya kärlek. Vid tolvslaget sågs de nämligen kyssa varandra passionerat.

Enligt TMZ ska personen på filmen gå under namnet Michael, men mer information om honom finns inte ännu. Sajten uppger även att paret setts lämna spelningen hand i hand för att sätta sig i en taxi och bege sig i väg vidare i nyårsnatten.

Foto: TT

Läs mer: 

Lady Gaga berättar i ny intervju om övergreppen

Lady Gaga i ny storfilm om mordet på Gucci

Lady Gagas svar efter Bradley Coopers och Irina Shayks uppbrott