Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Årets nya julfilmer att streama på Netflix och Disney+ 2023

21 nov, 2023 
AvPenellope Ness
Julfilmer 2023
Julen närmar sig och det är med andra ord äntligen tid för mysiga julfilmer! Sätt dig bekvämt i soffan och låt dig svepas med i äventyr, skratt och känslosamma ögonblick som sätter stämning. Här är tre nya julfilmer som släpps i november!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så ser barnen i klassiska julfilmerna ut i dagBrand logo
Så ser barnen i klassiska julfilmerna ut i dag

Mörkret breder ut sig, och den första snön har sakta fallit till marken. Det betyder att vi äntligen har en giltig anledning att krypa ner och njuta av en obegränsad dos av filmer och tv-serier. Vad kan vara bättre än en klassisk julfilm? Julfilmer är trots allt en traditionell guilty pleasure som vi alla älskar.

Varje år överraskas vi av nya komedier med jultema, fulla av klichéer, som vi helt enkelt inte kan motstå. Perfekt för oss som redan sett alla klassiska julfilmer om och om – och vill maxa julmyset!

Annons

julfilmer på Netflix och Disney+ 2023

I takt med att året går mot sitt slut, plockar vi fram tre hjärtevärmande filmer som definitivt får dig i julstämning. Här är tre nya julfilmer på Netflix och Disney+ värda att spana in.

Best. Christmas. Ever!

Best. Christmas. Ever! 2023

Handling: Varje jul skickar Jackie en stolt julbrev som får hennes vän Charlotte att känna sig som en kolklump. När en slump av ödet för Charlotte, hennes man Rob och deras familj till Jackies hem bara dagar före jul, tar Charlotte chansen att bevisa att hennes gamla väns "perfekta" liv inte kan vara så perfekt. Men i sitt överdrivna försök att avslöja Jackie förstör Charlotte nästan julen för båda familjerna och måste samarbeta med sin gamla vän för att sätta ihop pusslet igen.

Annons

Premiär: Filmen släpptes den 16 november och du kan se den på Netflix.

FAMILY SWITCH

Family switch 2023

Handling: Familjen Walker består av mamma Jess, pappa Bill, den 16-åriga dottern CC, den 14-åriga sonen Wyatt, och den 2-åriga sonen Miles. En dag, i samband med en mystisk händelse på Griffith Park Planetarium, inträffar något galet. Alla familjemedlemmar byter plötsligt kroppar. Medan CC och Wyatt försöker navigera genom den komplexa vuxenvärlden, står Jess och Bill inför utmaningarna i tonårslivet. Samtidigt kämpar alla fyra för att återställa den förtrollning som förändrade deras liv.

Annons

Premiär: Du kan se filmen på Netflix den 30 november.

Dashing Through the Snow

Dashing through the snow 2023
Steve Dietl. / CAPITAL PICTURES / TT

Handling: Efter en traumatisk upplevelse har Eddie Garrick, en socialarbetare, förlorat tron på julens magi. Trots sitt motstånd mot högtiden på grund av smärtsamma barndomsminnen, går han motvilligt med på att tillbringa julafton med sin dotter Charlotte. På sin frånvarande frus begäran tar Eddie med Charlotte till jobbet, och detta resulterar i en oväntad och magisk jul för dem båda.

Premiär: Filmen släpptes den 17 november och du kan se den på Disney+.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons