Nya intima bilder på Jennifer Lopez och Ben Affleck – myser på dejt

ben affleck och jennifer lopez

Ex-paret Jennifer Lopez och Ben Affleck fortsätter att väcka liv i sin slumrande kärlekssaga. Nya bilder visar hur de håller om varann under en middagsdejt i Hollywood.
04 juni, 2021
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez
1:01

Efter reklamen: Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

(1:01)

Slå på ljud

Två månader har gått sedan Jennifer Lopez och Alex Rodriguez bröt sin två år långa förlovning. Detta sedan bröllopen skjutits upp på grund av pandemin, och paret kommit fram till att de passar bäst som vänner.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att fortsätta vara det (…) Vi önskar varandra och varandras barn det bästa”, sa de i ett gemensamt uttalande.

Därefter har J.Lo funnit tröst i en trygg famn, nämligen exet Ben Afflecks! Det har spekuleras kring om de två tänt gnistan på nytt och de senaste bilderna pekar onekligen på det.

Därför tog det slut mellan Jennifer Lopez och Ben Affleck

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett par 2002–2004. De var förlovade och hade planerat ett bröllop i september 2003 som sköts upp med endast två dagars varsel. ”På grund av den överdrivna medieuppståndelsen”, sa de i ett uttalande vid tillfället.

”När vi kom på oss själva med att seriöst överväga att hyra tre olika ’fejkbrudar’ att placera ut på tre olika platser, insåg vi att någonting gått riktigt snett”, menade de vidare.

Flera år efter förlovningen brutits berättade Jennifer Lopez att det varit mycket press på relationen då den blivit så offentlig.

– Vi råkade vara ett par i den tid då skvallerpressen föddes och det kändes som att ’Åh herre gud’, vilken press… Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt en äkta kärlek mellan oss.

Spola fram till 2021 och ex-paret tycks villiga att försöka på nytt?!

Jennifer Lopez och Ben Affleck på middagsdejt

Både Jen och Ben är nyblivna singlar – Affleck avslutade sin ettåriga relation med skådespelaren Ana de Armas i januari i år. Att Lopez och Affleck nu tagit upp kontakten och börjat umgås igen efter många år är ingenting de försöker dölja.

Bilder tagna på torsdagskvällen visar paret gå in på en restaurang i Hollywood. Ben som är ett huvud längre än Jen håller ömt sin arm om hennes axel, medan hon kramar om hans midja. Jennifer lutar sig även in mot Bens bröstkorg och ja, det ser så kärleksfullt ut!

Bilderna visar också hur de färdas ihop i en bil som Ben kör, och att Jennifer bär ett stort leende kvällen till ära.

Ingen av de två har ännu bekräftat en romans, men de har onekligen funnit glädje i varandras sällskap på nytt.

Se nya bilderna på J.Lo och Ben Affleck ihop

jennifer lopez och ben affleck i bil

Jennifer Lopez åker shotgun medan Ben Affleck styr skutan framåt.

Jennifer lopez papparazzibild

Jenny from the Block i rosa polo och beige trenchcoat under sin date night med Ben Affleck.

jennifer lopez och ben affleck

Ett leende spricker fram när Jennifer Lopez umgås med sin fina Ben.

jennifer lopez och ben affleck håller om varandra

Gammal kärlek rostar aldrig!

Källa: Women's Health, E! News

Foto: TT