Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nya filmer och serier på Netflix i februari 2021

22 jan, 2021 
AvEmma Castman
Red Dot har premiär på Netflix i februari
Ny månad betyder som vanligt nytt material på Netflix. Här listar vi streamingtjänstens alla nyheter i februari!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 nyheter på Netflix i februariBrand logo
5 nyheter på Netflix i februari

Red Dot, To all the boys: Always and forever och Behind Her Eyes. Februari ser ut att bli en bra månad när det kommer till film och serier. Här listar vi alla nyheter på Netflix:

Nya serier på Netflix i februari

Firefly Lane

Säsong 1

Handling: Tully och Kate är bästa vänner, och tillsammans stöttar de varandra i vått och torrt – från tonåren ända upp i 40-årsåldern.

Premiär: 3 februari

Hache

Säsong 2

Handling: Ett år senare tar Hache chansen att starta ett heroinproduktionslaboratorium, men konspirerande medarbetare och en besvärande släkting komplicerar planerna.

Premiär: 5 februari

Osynlig stad

Säsong 1

Annons

Handling: Under en pågående mordutredning blir en polis indragen i en kamp mellan den värld vi kan se, och en underjordisk värld full av mystiska varelser.

Premiär: 5 februari

Run On

Säsong 1

Handling: Romantisk dramakomedi om en sprinter som för första gången någonsin följer sin egen rytm och sitt eget hjärta.

Premiär: 10 februari

Capitani

Säsong 1

Handling: Efter att en kropp tillhörande en tonåring hittats i en skog nära norra Luxemburg börjar detektiv Luc Capitani undersöka det mystiska dödsfallet.

Premiär: 11 februari

Buried by the Bernards

Säsong 1

Handling: Realityserie där den krångliga men storhjärtade familjen Bernards hjälper sörjande familjer att säga farväl.

Annons

Premiär: 12 februari

Nadiya bakes

Säsong 1

Handling: Kakor och himmelska bröd står i fokus när Nadiya återvänder till köket – hennes lyckligaste plats i livet.

Premiär: 12 februari

The Crew

Säsong 1

Handling: Stallchefen för ett NASCAR-garage hamnar i konflikt med sina unga, teknikberoende, medarbetare. Problemet är att de tagits in för att modernisera teamet.

Premiär: 15 februari

Behind Her Eyes

Säsong 1

Handling: En ensamstående mamma hamnar i trubbel när hon inleder en relation med sin psykiatrikerchef, samtidigt som hon knyter kontakt med hans fru.

Premiär: 17 februari

Lovestruck in the City

Säsong 1

Handling: En passionerad arkitekt faller för en spirituell kvinna på stranden, och bestämmer sig för att återförenas med henne på gatorna i Seoul.

Premiär: 19 februari

Tribes of Europa

Säsong 1

Handling: Året är 2074 och tre syskon bestämmer sig för att förändra Europas öde efter att en global katastrof splittrat kontinenten i en mängd småstater som börjat slåss om makten.

Annons

Premiär: 19 februari

Canine Intervention

Säsong 1

Handling: En känd hundtränare använder sina unika metoder och tekniker för att få bukt på lydnad och beteendeproblem hos olika hundar.

Premiär: 24 februari

Ginny & Georgia

Säsong 1

Handling: Efter år på flykt försöker en mor och hennes tonårstjej ett normalt liv i New England, men moderns förflutna hotar deras nya sätt att leva. Sägs vara en modern Gilmore Girls!

Premiär: 24 februari

A Love So Beautiful

Säsong 1

Handling: Kärlek är både tufft och härligt för en tonåring, vars förhållande till sin granne förvandlas när de börjar bli vuxna.

Premiär: 27 februari

Nya filmer på Netflix i februari

Black Beach

Handling: En advokat med en lovande framtid tvingas dyka djupt in i sitt förflutna när han går med på att förhandla med en gammal vän som blev kidnappare.

Premiär: 3 februari

All My Friends Are Dead

Handling: En grupp vänner firar nyår samtidigt som de går i genom en virvelvind av händelser som avslöjar hemligheter, krossar hjärtan – och leder till ett chockerande resultat.

Annons

Premiär: 3 februari

The Last Paradiso

Handling: Baserad på verkliga händelser och utspelar sig i 1950-talets Italien. Handlar om en bonde som drömmer om att förbättra arbetarnas livsvillkor, men allt förändras när han blir kär i en rikemansdotter.

Premiär: 5 februari

Little Big Women

Handling: En familj kämpar och sörjer bortgången av deras frånvarande far, och resterna av det liv han levde när han var borta.

Premiär: 5 februari

Space Sweepers

Handling: Året är 2092 och explosiva hemligheter avslöjas under en jakt på rymdskräp.

Premiär: 5 februari

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity

Handling: När en demonisk orm vaknar till liv måste yin-yang-mästarna lösa en mordgåta för att skydda sin värld från en mörk konspiration vid det kungliga hovet.

Premiär: 5 februari

Malcolm & Marie

Handling: När en filmskapare och hans flickvän kommer hem från en filmpremiär uppenbarar sig plötsligt underliggande spänningar samtidigt som smärtsamma avslöjanden kommer upp till ytan. Med Zendaya.

Annons

Premiär: 5 februari

News of the World

Handling: En krigsveteran reser från stad till stad för att läsa nyheterna och utsätts för en farlig resa över Texas när han ska leverera en föräldralös flicka till ett nytt hem.

Premiär: 10 februari

Hedi och Cokeman

Handling: Två dysfunktionella smålangare i Paris drar nytta av familjekontakter för att få fart på sina knarkaffärer.

Premiär: 10 februari

Layla Majnun

Handling: I Azerbajdzjan faller Layla, en indonesisk forskare, för Samir, en beundrare av hennes arbete – men problemet är att hennes arrangerade äktenskap står i vägen.

Premiär: 11 februari

Red Dot

Handling: Svensk film om ett par som ger sig ut på en vandringsresa i hopp om att väcka liv i deras äktenskap. Men istället tvingas de fly för livet i vildmarken när de attackeras av en okänd skytt.

Annons

Premiär: 11 februari

Squared Love

Handling: En kändisjournalist och kvinnotjusare börjar ompröva sina livsval när han faller för en mystisk modell som lever dubbelliv.

Premiär: 11 februari

To all the boys: Always and forever

Handling: Det började med ett gammalt kärleksbrev – och förvandlades till ny romantik. Hur ser framtiden ut för Lara Jean och Peter?

Premiär: 12 februari

Classmates Minus

Handling: Fyra skolkompisar, en regissör, en vikarie, en försäkringsförsäljare och en pappershantverkare, kämpar med ouppfyllda drömmar mitt i medelåldern.

Premiär: 20 februari

Geez & Ann

Handling: En känslig och oberoende tjej faller för en mystisk drömpojke och längtar efter det som alla vill ha i ett förhållande – engagemang och kärlek.

Premiär: 25 februari

Crazy About Her

Handling: Efter att ha tillbringat en vild natt tillsammans upptäcker Adri att det enda sättet att se Carla igen är att bli patient på den psykiatriska avdelning som hon är inlagd på.

Annons

Premiär: 26 februari

Caught by a Wave

Handling: En sommarflirt född under den sicilianska solen utvecklas snabbt till en hjärtskärande kärlekshistoria som tvingar en pojke och flicka att snabbt växa upp.

Premiär: 26 februari

Nya dokumentärer på Netflix i februari

Strip Down, Rise Up

Handling: I ett försök att återvinna sina kroppar och liv utforskar en grupp kvinnor korsningarna mellan rörelse och mening i ett pole dance-program.

Premiär: 5 februari

Crime Scene: The Vanishing at The Cecil Hotel

Handling: Cecil Hotel blev ökänt när gästen Elisa Lam försvann. Här undersöker skaparen av The Ted Bundy Tapes, brottets mörkaste platser.

Premiär: 10 februari

Pelé

Handling: Denna dokumentär berättar historien om den världsberömda fotbollsspelaren Pelé, hans strävan efter perfektion och den mytiska status som han sedan dess har uppnått.

Premiär: 23 februari

Foto: Netflix

LÄS MER:

Netflix glädjebesked – säsong 2 av Familjen Bridgerton blir av

MASSOR av nya seriesnackisar på Viaplay 2021 – här är hela listan

Massor av nya originalfilmer på Netflix 2021 – här är guldkornen

Annons