Nya filmen om Britney Spears sågas vid fotknölarna på Twitter – "Vem tillät den här filmen?"

"Vem tillät den här filmen, och varför hatar han kvinnor?" Det frågar sig skådespelerskan Sarah Michelle Geller efter att ha sett ”Britney Ever After”.
22 februari, 2017

När filmen Britney Ever After hade premiär på den amerikanska tv-kanalen Lifetime i lördags kväll dröjde det inte länge förrän Twitter fullkomligt exploderade. Fansen blev ursinniga. Filmen verkar baseras helt och hållet på spekulationer och inte alls på fakta.

Kan det verkligen vara så? Ja. Britney Spears har inte gett sitt godkännande till filmen och har därför inte kunnat tala om huruvida det som framställs är sant eller ej. Av samma anledning innehåller filmen inga av Britneys låtar – hon har helt enkelt inte gett dem rättigheterna.

LÄS OCKSÅ: 10 ÅR SEDAN BRITNEY-SPEARS GREPPADE TAG I RAKAPPARATEN

Se trailern här:

I filmen visas Britneys allra sköraste stunder upp, bland annat det omtalade tilltaget med rakapparaten och pappan Jamies alkoholism. Men filmen innehåller också händelser som får den mest inbitna Britney-supporten att höja på ögonbrynen.

Till exempel ska Britney Spears och Justin Timberlake ha gjort en sex-video som senare blir stulen. Har det hänt? Är det bara fiktion? Vem vet. Vi kan bara konstatera att det är mycket som är oklart med Britney Ever After.

Nu vill fansen att Britney Spears ska stämma den amerikanska tv-kanalen Lifetime som beställde och sände ut filmen. Här är några av reaktionerna efter Britney Ever After-premiären:

Sarah Michelle Gellar (Buffy):

503 Service Unavailable

503 Service Unavailable

En annan stjärna vars liv ska bli film är Tupac, och förhoppningsvis blir inte den ett lika stort magplask som Britney Ever After. Här kan du se trailern till filmen.