Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Nya fascinerande och ovanliga fotot på Alicia Vikander

18 jul, 2017 
AvJohanna Lejon
Nästa år är det dags för Alicia Vikanders premiär som Lara Croft i Tomb Raider. Men redan nu har nya bilder från inspelningen läckt ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I början av året kunde ELLE berätta om Alicia Vikanders förvandling till hjälten Lara Croft. Nu har fler foton från inspelningarna av Tomb Raider släppts. På en av bilderna ser vi Alicia hänga i ena handen, från en klippavsats. Fascinerande – minst sagt. Hon är klädd som Lara Croft och att hon tränat hårt för rollen är knappast någon hemlighet.

LÄS OCKSÅ: ALICIA VIKANDERS NYA KÄRLEKSLYCKA – ”JÄTTEGLADA”

”Hon fick träna allt från styrketräning fem till sex dagar i veckan, klättring två till tre dagar i veckan och boxning och MMA fyra gånger per vecka. Och på det ett par timmar stuntträning varje dag. Hon höll en strikt diet, med fem till sex måltider om dagen – noga tillagade och uppvägda av en privatkock som Magnus valt ut”, har Nöjesbladet skrivit.

LÄS OCKSÅ: ALICIA VIKANDERS SVENSKA BEAUTYHEMLIGHET

– Tre månader innan vi började filma ökade vi hennes träningsdos markant, med en timmes klättring, en timmes MMA-träning eller thaiboxning eller en timmes styrketräning i gymmet med olympiska lyft samt rörelseträning, har hennes svenske tränare Magnus Lygdbäck slagit fast.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Rollen som Lara Croft är en ovanlig roll för Alicia Vikander. I en nygjord intervju berättar hon varför hon sa ja till filmen.

LÄS OCKSÅ: ALICIA VIKANDERS MAKALÖSA FÖRVANDLING – SE BILDERNA

– Jag dras känslomässigt till det som är väldigt olikt det jag har gjort tidigare. Det ger extra spänning. Jag har mest gjort drama- och indiefilmer i min karriär men jag vet inte hur många gånger jag har sett äventyrsfilmer som Indiana Jones eller Mumien. Jag älskar att bli omfamnad av alla dessa stora resor och att göra en actionroll har alltid varit en barndomsdröm, har hon berättat för Entertainment Weekly.

Foto IBL

Annons