Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya bilderna på Katie Holmes och Tom Cruises 15-åriga dotter Suri

21 apr, 2021 
AvSaga Pettersson
Bilderna vi inte sett tidigare på Katie Holmes och Tom Cruises 15-åriga dotter Suri
Suri Cruise har fyllt 15! Och födelsedagen firades bland annat med vänner på New Yorks gator med en glass i handen. Hon fångades på bild dagen till ära, och där kan vi se hennes slående likhet med sin mamma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Katie Holmes och Tom Cruises dotter Suri har fyllt 15 år! Dottern som föddes 2006 har blivit stor, och mamma Katie lät inte födelsedagen gå obemärkt förbi. På Instagram delade hon med sig av bilder på dottern som vi inte sett tidigare.

”Grattis på födelsedagen älskling! Jag älskar dig! Jag kan inte fatta att du redan är 15!”, skriver hon i inlägget.

Nya bilderna på Suri Cruise

Det är inte de enda nya bilderna vi fått ta del av på Suri Cruise i samband med hennes födelsedag. När hon var ute på New Yorks gator fångades hon på bild, och nog ser man att hon vuxit! Hennes hår är långt, hennes stil är en annan och hon är mer lik sin mamma än någonsin. Och dagen till ära hade hon en glass i sin hand och ett gäng vänner vid sin sida – så som det sig bör när man fyller år!

Annons
suri cruise
Mums!
suri cruise
Och inte bara glass och vänner dagen till ära – födelsedagstjejen fick också en födelsedagsbukett!
suri cruise
Födelsedagsbild!
Annons

Bandet mellan Katie och Suri är starkt. Efter att Katie och Tom gick skilda vägar har Katie mer eller mindre alltid haft vårdnaden om dottern, deras kärlekssaga slutade i en svår skilsmässa där pappa Tom anklagades för att ha varit kontrollerande och manipulativ. Så kort som 11 dagar efter att skilsmässan gått igenom i juli 2012 nådde de en juridisk överenskommelse, där Katie skulle få vårdnaden om Suri och att Tom skulle få rätt till umgänge.

Suris relation med Tom Cruise

När föräldrarna skilde sig var Suri sex år, och innan skilsmässan hade Tom Cruise och Suri en fin relation, något han gärna stoltserade med. Men idag är läget inte det samma. Far och dotter har inte syns ihop sen 2013, året efter skilsmässan.

Och på pappa Tom Cruise Instagram-konto, där han inte är särskilt aktiv, dök det inte upp några gratulationer till dottern på hennes 15-årsdag.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons