Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nya bilderna på Heidi Klum och dottern Leni – mer lika än någonsin

27 aug, 2021 
AvJessica Rådne
heidi klum med dottern leni som barn
Sådan mor, sådan dotter! Den slående utseendemässiga likheten mellan Heidi Klum, 48, och Leni Klum, 17, fortsätter att fascinera oss.
Annons
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresaBrand logo
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

Supermodellen Heidi Klums förstfödda dotter, Leni Klum, har gått i sin mammas fotspår och satsar på en karriär framför kameran. Det ungår därför knappast någon att hon är väldigt lik sin mamma i utseendet. Nya bilder bevisar det ännu en gång.

Heidi och Leni Klum reser till Venedigs filmfestival

”Off we go!!” har Leni skrivit som caption intill en bild på Instagram där hon och mamma tagit plats i baksätet på en bil. Båda bär munskydd och har långt blont hårsvall med mittbena. Bland kommentarerna ställer sig följare frågan ”Är ni syson?”

Annons

Mor och dotter är på väg till Venedigs flmfestival i Italien och på Hedis Intsagram finns ytterligare en bild från resan dit.

”Here we go…”, skriver Heidi och taggar dottern. Av bilden att döma sitter de på flyget.

Poserar ihop på flygplatsen

Väl framme i Venedig har fotografer fångat tjejerna på bild när de kliver ut på flygplatsen. De poserar glatt för kamerorna och visst syns det att Leni tagit efter sin fotogeniska mamma?

heidi och leni klum ler in i kameran
Strike a pose! Heidi och Leni Klum ler för kamerorna på Venedigs flygplats.

Heidi och Leni är influgna till Venedig som gäster på ett Dolce & Gabbana-event, något som också framgår i Heidi Klums Instagram-flöde där hon lat upp bilder från en båttur de tagit iklädda designerhusets plagg.

Annons

Och ja, fotografer har lyckats föreviga också detta:

heidi klum på båt i venedig
Det gäller att hålla i sig på sjön, Heidi!
leni klum på båt i venedig
Mysig tur, tycks Leni tänka.

Heidi Klum om ”Lenis tre pappor”

Leni biologiska pappa är Formel 1-profilen Flavio Briatore som Heidi bröt upp med redan under graviditeten. Heidis nästa partner, Seal som hon var gift med åren 2005-2014, adopterade Leni och är en av totalt tre män som Leni kallar ”pappa”. Heidi Klums nuvarande make, Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz, är också med på den listan.

I fjol poserade Heidi och Leni ihop på omslaget till tyska Vogue. Heidi delade en bild på omslaget på sitt Instagramkonto med orden:

”Jag vet att det inte altid varit så enkelt att vara min dotter. Du hade aldrig möjligheten till en ’normal’ uppväxt. Men å andra sidan vad är normalt? Att växa upp med tre olika pappor är troligtvis inte det.”

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons