Nya bilderna på Gigi Hadid – 4 veckor efter förlossningen

NYA BILDERNA PÅ GIGI HADID – 4 VECKOR EFTER FÖRLOSSNINGEN

Efter att Gigi Hadid blivit mamma i september har orden om nyfödda dottern varit få – tills nu! I samband med en viktig uppmaning inför valet i USA får vi ta del av några nya ord om dottern, och även ett par nya bilder på den nyblivna mamman.
26 oktober, 2020
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret
Slå på ljud

Gigi Hadid och Zayn Malik blev föräldrar åt en liten dotter i september, något som de båda bekräftade på sina sociala medier. Gigi beskrev sina starka känslor över att ha blivit mamma åt dottern:

”Jag är så kär”, skrev hon i ett inlägg på Instagram, och Zayn gjorde det samma:

”Att försöka få ner mina känslor i ord är omöjligt. Den kärlek jag känner för den här lilla människan är utom mitt förstånd. Jag är så tacksam över att få känna henne, stolt över att kalla henne min, och tacksam för det liv vi kommer att få tillsammans”.

Men efter det har det varit tyst från de nyblivna föräldrarna.

Yolanda Hadid om att vara mormor

Någon som däremot har delat med sig av välvalda ord kring Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter är Gigis mamma Yolanda Hadid.

”Mitt hjärta sprängs av all den kärlek och glädje jag känner för den här lilla tjejen, hon är en ängel sänd från ovan… tack mamma och pappa för att ni gjorde mig till mormor, jag älskar varje minut av det”, skrev Yolanda kärleksfullt i ett inlägg på Instagram förra veckan där hon och delade en bild av det lilla livets små söta bebis-händer.

Gigi Hadids viktiga uppmaning

Och i helgen kom det äntligen nya ord från mamma Gigi. Samtidigt som hon lyfter det stundande valet i USA yppar hon ett par ord om dottern.

”Jag förtidsröstade förra veckan med min dotter vid min sida, jag röstade för ett Amerika som jag vill att hon ska få se och ta del av; men inte bara för oss, för våra amerikaner som är mindre privilegierade, med hopp om en nation som står enade, som är empatisk, och för en ledare som är förstående”, skriver hon och uppmanar alla att rösta, hur de nu än bestämt sig för att gå tillväga.

”Vad som än är din plan, jag är stolt över dig. Se till att du har en plan!”

I inlägget delar hon, förutom bilder på sitt viktiga budskap inför valet, även bilder på sig själv iklädd en t-shirt där det står ”vote” i versaler. Det är första gången ser vi henne efter förlossningen, och den nyblivna mamman fullkomligt strålar.

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadids första tid som mamma

Bilden på Nicole Richie och dottern Harlow får fansen att reagera

Elsa Hosk och Tom Daly väntar sitt första barn