Nya bilderna på Eminems dotter Hailie – här är hon idag

Nya bilderna på Eminems dotter Hailie – här är hon idag

Eminems dotter Hailie Scott Mathers är nu 26 år gammal.
Här är hon idag – och så ser hon på att ha en världskänd pappa.
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud

Tillsammans med ex-hustrun Kim har Marshall Mathers, känd under artistnamnet Eminem, dottern Hailie Scott Mathers. Dottern har Eminem under åren hyllat i flera av sina låtar, bland annat i Hailies song, The way I am och Mockingbird.

Idag är Hailie 26 år gammal, och i tidigare intervjuer har Hailie sagt att hon och hennes pappa är väldigt nära varandra.

Hailie om relationen till pappa Eminem

Att ha en känd pappa har sina fördelar, men kan också ha sina nackdelar. För Hailie har det varit viktigt att inte tappa bort sig i sin pappas kändisskap.

Hailie, som har närmare tre miljoner följare på Instagram driver också en podcast, Just a little shady podcast. I ett avsnitt där hon svarade på frågor om sig själv, dök det upp en drös med frågor som handlade om hennes pappa.

– Stör det mig när jag får frågor som handlar om min pappa? En hel del frågor gör nämligen det. Jag svarar bäst på det genom att säga både ja och nej. Ärligt talat, det finns en gräns. Jag förväntar mig givetvis att få frågor om honom, och det finns saker som jag förstår att folk är genuint intresserade av att veta, som hur det har varit för mig att växa upp halvt i rampljuset, säger Hailie i podcasten.

– Men när det handlar om annat än det, känner jag bara att, jag är också en person. Det är svårt, för jag fattar. Men det kan bli lite väl mycket, jag kommer inte att svara på frågor som jag inte ens har svaret på, fortsätter hon.

Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

”När jag var ung förstod jag inte alls situationen”

Men, annat var det när hon i yngre dar fick mycket frågor som rörde hennes pappa.

– När jag växte upp och fick frågor, så störde det mig mer. Då tänkte jag att, varför bryr ni er?. Jag var ung och förstod inte alls situationen, så jag tänkte att, det är min pappa? Jag frågar inte dig om din pappa, säger Hailie.

7 kändisar som har barn du inte visste om
1:06

Efter reklamen: 7 kändisar som har barn du inte visste om

(1:06)

Slå på ljud

Foto: Instagram