Nya bilderna på Brad Pitt och Angelina Jolies barn Shiloh

Shiloh och Angelina Jolie

TT
Angelina Jolie har tagit med sig några av barnen till Rom.
En av de som har hängt med är Shiloh som glatt spatserade på de italienska gatorna.
28 juni, 2022
VIDEO: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu
0:54

Efter reklamen: VIDEO: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu

(0:54)

Slå på ljud

Det var i maj 2006 som skådespelarna Angelina Jolie och Brad Pitt fick sitt första biologiska barn som döptes till Shiloh Jolie-Pitt.

Hon hyllas ofta för att vara en HTBQ+-ikon bland de yngre. Anledningen till detta är att Angelina Jolie i en intervju berättat att dottern börjat utforska sin könstillhörighet.

– Hon vill vara en kille, så vi klippte av hennes hår. Hon gillar att bära killkläder och vill ha allt som är ”killigt”. Hon vill vara precis som sina bröder, sa Angelina Jolie i en intervju med Vanity Fair 2010.

Stilikonen Shiloh Jolie-Pitt

Angelina Jolie benämner fortfarande barnet som sin dotter, exempelvis i somras när hon gästade Good morning America och avslöjade att det var Shiloh som inspirerade henne att göra rösten till Stella i filmen Den fantastiska Ivan.

– Min dotter Shiloh läste boken. Hon älskade den och hon älskade Ivan, säger Angelina Jolie i den intervjun.

Josefine Jinder om namnvalet till sonen – därför heter han Gio

16-åriga Shiloh Jolie-Pitt hyllas också som stilikon, både i amerikanska modemedier och på sociala medier. Genom åren har hon varit med sina berömda föräldrar på otaliga röda mattan, ibland i kostym och skjorta och ibland mammas gamla klänningar.

Shiloh i Angelina Jolies gamla klänning.

Shiloh i Angelina Jolies gamla klänning.

TT

Shiloh på semester

Nu har nya bilder dykt upp som visar Shiloh och en kompis promenera runt i Rom. Hon var avslappnat klädd i en svart hoodie, med en vit t-shirt under, jeansshorts och röda Vans-skor.

Shiloh Julie-Pitt med kompis på stan.

Shiloh Julie-Pitt med kompis på stan.

TT
TT

Förutom Shiloh består syskonskaran av Zahara som Angelina Jolie adopterade redan innan hon träffade Brad Pitt, och ett tag efter att de blev ett par adopterade hon sonen Maddox. Först var hon ensamstående förälder, men sedan adopterade Brad Pitt också barnen. Kort därefter kom deras första gemensamma biologiska barn, dottern Shiloh då alltså. De adopterade sedan Pax och fick tvillingarna Vivienne och Knox.

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Foto: TT