Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya bilderna på 15-åriga Suri Cruise – så ser hon ut idag

17 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Katie Holmes-Tom Cruise-dotter-barn-Suri-
Härom veckan var kändisdottern ute och spatserade på gatorna i New York tillsammans med en vän.
Iklädd blåjeans och läcker höstjacka gör Suri Cruise nu klart att hon är en kopia av sin mamma Katie Holmes.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Nu har det gått 15 år sedan Katie Holmes och Tom Cruise fick dottern Suri tillsammans, och redan som nyfödd fick hon pryda omslaget på magasinet Vanity fair.

Sedan Suri Cruises födsel har mycket hunnit hända. Mamma och pappas himlastormande kärlekssaga slutade i en svår skilsmässa, och Tom har inte träffat dottern på många år.

Enligt källor till Us Weekly, som Svensk Dam citerat, hade Tom sommaren 2020 varken träffat eller talat med Suri på sju års tid. Katie ska dessutom ha skrivit på ett avtal som förbjuder henne från att kritisera kyrkan som Tom tillhör öppet, vilket också var ett av villkoren för att hon skulle tilldelats full vårdnad om Suri.

Annons

Mamma Katie Holmes har hunnit både bli ihop och göra slut med Oscarsbelönade skådespelaren Jamie Foxx. Hon har även haft en romans med kändiskocken Emilio Vitolo Jr.

Suri Cruise och mamma Katies relation

Nu bor Suri med mamma Katie i New York och de syns ofta out and about tillsammans. Katie Holmes har berättat om hur pandemin har gett henne mer kvalitetstid med dottern, i en intervju med Vogue Australia.

– Hobbys som att se, måla och skriva blev nya grundpelare för tillfredsställelse, och att ha tid hemma för att bara vara. Att lyssna. Att leva för ett ögonblick i tiden utan press på resultat och i stället uppskatta de naturliga rytmerna som mor och dotter var en mycket värdefull gåva, har Katie Holmes sagt.

Suri Cruise ute på stan

Härom veckan var Suri Cruise ute på New Yorks gator tillsammans med en tjejkompis, och nog ser man likheterna mellan mor och dotter! Iklädd en mörkblå jacka med vit luddig krage och blåjeans matchat med ett par Converse.

Annons
New York, NY - Grown up Suri Cruise is joined by a friend for a friendly stroll through New York City
Katie Holmes på stan med Suri i fjol.
Annons
Katie Holmes traskar runt på NY-gator.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons