Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nya bilder på Jennifer Garner och dottern Violet visar likheten

07 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Jennifer Garner och dottern Violet på stan när Violet var en liten, liten tjej!
Nyligen talade Jennifer Garner ut om hur relationen med ex-maken Ben Affleck ser ut idag, drygt två år efter skilsmässan. Och nu visar hon upp sin och dottern Violets fina relation – se hur lika varann de är!
Annons
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Vilken härlig dag för mamma och dotter! För bara ett par dagar sedan kunde man skymta skådespelaren Jennifer Garner tillsammans med sin äldsta dotter Violet Affleck ute på stan i Santa Monica, LA.

Sedan skilsmässan från Ben Affleck hösten 2018, dejtade Jennifer John Miller ett tag men efter det har man inte till hundra procent kunnat koppla samman Jennifer Garner med någon ny flamma. Men sina ungar älskar hon till månen och tillbaka, vilket visades upp i veckan på mor och dotters lilla tripp på stan. Förutom att Jennifer Garner knallade runt i en avslappnad grön t-shirt med blåjeans och svarta sneakers – höll hon sin dotter Violets hand så nära sig det bara gick. Lilla 15-åriga Violet är visst inte så liten längre, för nu är hon längre än sin mami. Iklädd sin söta tröja med regnbågstryck ser vi inte bara att dottern blivit snäppet längre än sin mamma, utan även att hon är en kopia av henne. Jens gener är utan tvekan starka!

Annons

Garner om relationen med Ben Affleck 2 år efter skilsmässan

I mars öppnade Jennifer Garner upp om skilsmässan med Ben Affleck, och hon nämner hur det publika intresset påverkat deras barn Violet, 15, Seraphina, 12, och Samuel, 9, som inprincip vuxit upp i rampljuset.

– När barnen var mindre, och det florerade upprörande rubriker så brukade jag alltid säga att de skulle prata med sin pappa om det, säger hon i Hollywood reporter och refererar bland annat till Ben Afflecks alkoholmissbruk, vilket ofta genererade i stora och många rubriker.

– Jag brukade även säga att om de sett en bild på ett omslag, att vi skulle titta på det tillsammans och processa alla läskiga känslor som kändes tillsammans.

Jennifer Garner och Ben Afflecks skilsmässa uppmärksammades världen över, och det var inte ovanligt att det låg paparazzis i Jens trädgård samtidigt som barnen var hemma.

– Att gå igenom en skilsmässa i det publika är inte det som är svårt, att ens gå igenom den är det svåraste. Och att hela tiden veta att ens barn ser det man går igenom. Det är tufft.

Annons

Jennifer Garner: När våra barn gifter sig kommer vi stå där och dansa tillsammans

Idag säger Jennifer Garner att hon och Ben Affleck har en god relation, trots allt som de fått utstå genom åren.

– Ja, när våra barn gifter sig kommer vi stå där och dansa tillsammans. Det vet jag nu. Vi kommer dansa loss och ha en underbar stund. Det är inget jag oroar mig för längre, säger hon.

Jennifer Garner med dottern Violet på parkeringen i LA.
En liten shoppingrunda.
Ga
LIKA SOM BÄR!
Annons
Jennifer Garner med dottern Violet Affleck.
Vore inte för den ungdomliga stilen, hade det varit svårt att skilja dotter från mamma!

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons