Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya Beverly Hills - här är allt du behöver veta

08 maj, 2019 
Beverly hills 90210
I sommar är det dags igen. Tv-serien Beverly Hills får en uppföljare där de gamla skådespelarna återvänder. Här är allt du behöver veta inför premiären!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vem kan glömma Bevvan? Ingen! Tv kanalen Fox har meddelat att det kommer släppas en ny version av tv-serien Beverly Hills 90210, som kort och gott fått namnet 90210, vilket är en zipcode, alltså ett postnummer.

Originalserien började spelas in i USA 1990 och sändes fram till år 2000. Totalt finns 298 avsnitt där handlingen inleds med familjen Walsh som flyttar till Beverly Hills i Kalifornien. Under åren får vi följa Brandon och Brenda och de andra karaktärerna.

När har nya Beverly Hills premiär?

90210 kommer att bestå av totalt sex avsnitt och kommer ha premiär under sommaren 2019. Något exakt datum har ännu inte presenterats.

Vilka skådespelare kommer medverka?

Vi kommer få återse många av de gamla skådespelarna vilket innebär att det verkligen blir en reunion. Tori Spelling, Jennie Garth, Jason Priestley, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, och Brian Austin Green ska medverka. Till en början var det oklart om Shannen Doherty skulle ansluta sig till den befintliga casten, men Fox bekräftade i april att även hon kommer att medverka.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Luke Perry, som gjorde rollen som Dylan, dog av en stroke i mars tidigare i år. Han hade inte skrivit på något kontrakt för att medverka, eftersom han redan hade en roll i tv-serien Riverdale. CBS-chefen David Stapf har sagt till Variety att Perry kommer att hyllas i serien på något vis, men att ”hur vi hanterar det måste vi bestämma. Det kommer våra manusförfattare få lista ut”.

Ny version av tv-serien Beverly Hills

Vad handlar nya Beverly Hills om?

Det är här det blir lite knivigt. Skådespelarna ska spela förhöjda versioner av sig själva och handlingen ska kretsa kring att de försöker få till en uppföljare till första Beverly Hills. Det är alltså en uppföljare som handlar om att skapa en uppföljare. Meta!

Annons

Vad kommer hända när första kärlekar, gamla romanser, vänner och fiender återförenas, när den här ikoniska casten – som hela världen fick se växa upp tillsammans – försöker ta vid där de lämnade”, skriver Fox i ett pressmeddelande.

Den pålästa vet att det producerats spinoffer till originalverisonen av Beverly Hills-serien, som Melrose Place och Models Inc. 2008 sändes en uppföljare, även den med namnet 90210, men med en ny generation karaktärer. Men den kommande serien får väl ändå ses som någon slags huvudreunion med tanke på att så stor del av originalskådespelarna medverkar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons