Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Nya A Star Is Born-klippet hyllas av fansen

01 sep, 2020 
Lady Gaga och Bradley Cooper i A Star Is Born
Ett nytt A star is born-klipp har tagit internet med storm – och tokhyllas av fansen. Se det storslagna klippet här och missa inte Bradley Coopers underbara reaktion när Lady Gaga sjunger Shallow!
Annons

Ingen har nog lyckats glömma A star is born-hysterin i samband med att filmen släpptes 2018, när alla var övertygade om att Bradley Cooper och Lady Gaga var mer än bara skådiskollegor med otrolig kemi. Gaga var snabb med att neka romansryktena och det har varit tyst kring duon – tills nu. Ett nytt klipp från inspelningarna har fått full fart på internet och gett nytt liv till alla rykten.

Det är TikTok-kontot @GagaDaily som har publicerat ett klipp från en manusläsning av filmen. När det var dags för Gagas mäktiga crescendo i succélåten Shallow gick stjärnan all-in – och övertygade på en nivå vi inte har sett tidigare. När sången avslutades bjöds det på applåder och Cooper, som sett uppslukad ut hela klippet, bjöd på en kärleksfull gest som har fått fansen att flippa ur totalt.

Se det nya A Star Is Born-klippet som hyllas av fansen:

@gagadaily

Imagine sitting in a meeting with Lady Gaga and she does this #ladygaga #gaga #fyp

♬ original sound - Lady Gaga Daily

Klippet har (inte helt oväntat!) blivit en viral succé, med drygt 14 miljoner visningar bara på TikTok. Utöver Lady Gagas mäktiga sångprestation så har fansen fastnat på Coopers reaktion och inte minst det faktum att han inte sliter blicken från stjärnan under sången.

Annons

Bradley Cooper och Lady Gaga möttes 2016

Trots fansens och internets vilda spekulationer kring A Star Is Born-duon har de själva aldrig sagt att de har varit (eller är) mer än vänner. Cooper och Gaga träffades för första gången 2016, när Gaga uppträdde med Édith Piafs klassiska La Vie en Rose och Cooper satt i publiken. Cooper, som dessutom regisserade A Star Is Born, ville genast ha Gaga i rollen som Ally.

Efter det växte deras vänskap fram i rasande fart och vi såg duon i allt från röda mattan-mingel till duetter på Gagas Las Vegas-shower – och den numera klassiska duetten på Oscarsgalan 2019.

Nekade romansryktena hos Jimmy Kimmel

I samband med det megahyllade Oscarsframträdandet passade Lady Gaga på att tydliggöra att det bara är en stark vänskap mellan duon – och att romansen som alla fans hypat upp snarare är en önsketänkande illusion.

– Människor såg kärlek, och vet ni vad? Det är vad vi ville att ni skulle se. Shallow är en kärlekslåt och A Star Is Born är en kärlekshistoria, sa Gaga hos Jimmy Kimmel Live i februari 2019.

Källa: Marie Claire.

LÄS MER:

Annons