Ny teori: Det kommer säsong 2 av "13 reasons why" att handla om

Blir det en ny säsong av Netflix nya succéserie 13 reasons why. Ja, det verkar så. Men – vad kommer då den nya säsongen att handla om?
02 maj, 2017

Spoiler alert! Har du inte sett klart den första säsongen av 13 reasons why på Netflix så kan du sluta läsa redan nu. För er andra: go on…

LÄS OCKSÅ: LYCKOBESKEDET TILL DIG SOM ÄLSKAR 13 REASONS WHY

Redan för ett par veckor sedan började man spekulera kring om det skulle komma en ny säsong av Netflix succéserie 13 reasons why, om tonåriga Hannah Baker som skickar ut ledtrådar via kasettband till sina kamrater om sitt självmord efter sin död.

LÄS OCKSÅ: KRITIKSTORM MOT NETFLIX NYA SUCCÈ 13 REASONS WHY

Enligt The Hollywood Reporter är manusarbetet för säsong 2 redan i full gång, även om Netflix varken bekräftat eller dementerat att en ny säsong skulle vara aktuell.

Men – vi håller tummarna! Och eftersom den första säsongen tuffade på som tåget, och fansen bara blir fler och fler så tror vi väl knappast att en uppföljning är en omöjlighet.

Men, vad ska då den nya säsongen handla om. ELLE.com har listat några tänkbara spår:

En skolskjutning.

Minns ni att karaktären Tyler hade vapen därhemma? Tyler var ju rejält utsatt i den första säsongen, kan det vara så att han mår så dåligt att han planerar en hämnd?

Alex självmordsförsök.

I säsong ett fick vi reda på att Tyler försökt begå självmord. Men vi fick inte veta om han fortfarande lever eller ej.

Våldtäktsanklagelserna mot Bryce.

Bryce våldtog både Jessica och Hannah, kommer han att straffas för detta?

Foto Netflix

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: