Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Ny låt med Avicii och Coldplays Chris Martin kan vara på gång

09 aug, 2018 
AvJenny Grundemark
Avicii ny musik
Avicii lämnade efter sig mer än 200 opublicerade låtar när han gick bort i april. Nu hintar megastjärnans kollega och vän Carl Falk att han jobbar med en låt som Avicii hade börjat spela in tillsammans med Coldplays frontfigur Chris Martin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att Avicii arbetade med en låt tillsammans med Coldplays sångare Chris Martin har det rapporterats om tidigare. Låten Heaven hann dock aldrig ges ut innan stjärnans tragiska bortgång. Men nu kan den snart komma att släppas. Det är Aviciis kollega och vän Carl Falk som hintar på Instagram om att ett släpp är nära, rapporterar TT.

”Igår var en märklig och känslosam dag på många sätt i ett försök att färdigställa dessa låtar”, skriver musikproducenten på sin Instagram (…) Det är inte samma sak att producera utan dig vid min sida. Jag saknar att ha dig hängandes över min axel med tvivel kring varje liten detalj i låten.”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Inlägget är nu nedtaget från Instagram, vad det säger om nyheten eller ska vi låta vara osagt. Kanske var det inte meningen att informationen skulle komma ut…

Aviciis tragiska död i Muscat i Oman i april tidigare i år har berört en hel värld. Det musikaliska arvet den svenska stjärnan lämnar efter sig är enormt. Och vi kan nog räkna med att det blir fler låtsläpp postumt framöver.

Läs också:

Så reagerade kändisvärlden på Aviciis bortgång

Se prinsessan Madeleines fina hyllning till Avicii

Annons