Nu visar Kylie Jenner upp nya bilder från sin graviditet

10 kändisar som blev mammor som unga

Kylie Jenner höll väldigt låg profil när hon var gravid med dottern Stormi. Men nu har stjärnan börjat öppna upp sig för sina följare – och visar upp en gravidbild på Instagram.
08 januari, 2020

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ KYLIE JENNERS LIV?

 

Kylie Jenner höll en väldigt låg profil när hon var gravid med dottern Stormi. Realitystjärnan lade inte upp några uppdateringar eller bilder gällande graviditeten överhuvudtaget men nu, två år senare, har hon börjat öppna upp sig för sina följare.

I inlägget, som lades upp igår, minns hon tillbaka på graviditeten och visar stolt upp magen.

”Throwback. Gravid med min tjej. Jag kan inte fatta att min dotter kommer att fylla två år snart”, skriver hon.

Kylie Jenner födde Stormi, vars pappa är Kylies före detta pojkvän och rapstjärnan Travis Scott, den 1 februari 2018. Innan dess hade hon som tidigare nämnt hållit graviditeten hemlig för alla, och det var inte förrän ett par dagar efter födseln som stjärnan uppdaterade på sin Instagram.

”Jag är ledsen för att jag har hållit er i ovisshet efter alla antaganden. Jag förstår att ni är vana vid att jag tar med er på alla mina resor. Min graviditet var en som jag valde att inte göra framför alla. Jag visste att jag behövde förbereda mig för mitt livs roll på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt som jag visste”, skrev hon då och fortsatte:

”Att vara gravid har varit den mest vackra, stärkande och livsförändrande erfarenhet jag har haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt att sakna det. Jag är tacksam för mina vänner och speciellt min familj för att de har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som möjligt”.

Om ett par veckor fyller lilla Stormi två år och om vi får gissa kommer den tillställningen att bli lika storslagen som ettårskalaset. Festen, som Kylie Jenner valde att kalla StormiWorld, bestod av en komplett sagovärld som innehöll allt från karuseller, prinsessor, enhörningar, ett rum med nallar och en fjärilsvärld. Gästerna och födelsedagsbarnet kunde också fotograferas i en enorm luftballong som tagits dit för tillfället.

”Hur kunde jag ha sådan tur att jag fick en så söt, smart, glad bebis. Jag kunde helt enkelt inte ha drömt om dig, storm. Jag önskar att du hade kunnat vara såhär liten för evigt och att jag kunde skydda ditt smittande leende och skratt”, skrev Kylie i ett inlägg på Instagram på dotterns födelsedag och fortsatte:

”Jag vet att du inte kommer att komma ihåg så mycket av det första året av ditt liv men jag ber för att du aldrig glömmer att dela med dig av din glädje och ditt skratt med världen”.

Foto: TT, Instagram

Läs mer:

Kylie Jenner gör nytt sminksamarbete – med dottern Stormi

Kylie Jenner tillsammans med dottern Stormi Webster

Så många miljoner spenderar Kylie Jenner på säkerhet