Nu öppnar Selena Gomez upp – berättar om relationen med Bieber

Selena Gomez berättar om uppbrottet.

Efter att Selena Gomez och The Weeknd gick ut med att de gjort slut, har mycket tytt på att stjärnan börjat träffa exet Justin Bieber. Nu berättar Selena om uppbrottet – och återföreningen.
05 december, 2017

För drygt en månad sedan blev det offentligt att Selena Gomez, 25, och Abel Tesfaye, 27, mest känd som The Weeknd, brutit upp. Redan innan detta hade det ryktats om att Selena Gomez börjat träffa Justin Bieber, 23, och på senaste tiden har exparet setts allt oftare tillsammans.

Enligt källor ska det inte vara tal om något triangeldrama, men häromdagen skapades en viss förvirring bland fansen då Selena lade upp ett Instagram-inlägg med ett kryptiskt budskap. Intill en bild på henne och expojkvännen The Weeknd, skrev hon ”All apologies”. I kommentarsfältet gissade vissa på att detta helt enkelt var en ursäkt riktad till exet, medan andra menade att hon kanske bara har en ny singel på gång, med just den titeln.

Men nu slipper fansen fansen undra mer, för i en ny intervju med magasinet Billboard väljer hon nu att berätta om uppbrottet från The Weeknd, samt kommentera de nya uppgifterna om att hon ska ha hittat tillbaka till Justin Bieber.

Är fortfarande vänner

– Något jag verkligen är glad över är att vi har en så fin vänskap, säger Selena om relationen till The Weeknd och fortsätter:

– Jag har helt ärligt inte varit med om något liknande i mitt liv. Vi avslutade det som bästa vänner, och vi vill genuint bara varandras bästa.

Och vad säger hon då om hur det ligger till mellan henne och Justin Bieber? När Bieber-ämnet kommer på tal i intervjun lämnar Gomez, svarar stjärnan återigen, kryptiskt.

– Jag värnar om folk som haft en inverkan på mitt liv. Tidigare hade det kanske handlat om att tvingat fram något som egentligen inte kändes rätt. Men det betyder inte att man slutar bry sig om den personen. Så tror jag att det är för alla människor, säger hon.

– Jag tror att sann kärlek är något som finns bortom en själv… Det är de små sakerna som räknas, avslutar hon.

Ja, djupt Selena. Men när det gäller frågan om huruvida Selena och Justin är kära/återförenade/ska bli sambos verkar det som att vi får fortsätta vänta på svaret.

Foto: IBL

Läs mer:

Selena Gomez supersnygga hårförändring – se bilderna

Selena Gomez supersnygga hårförändring – se bilderna

Selena Gomez har fått en ny njure – av sin bästa vän

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: