Nu lanseras Vänner-julkalendern – här kan du köpa den

31 aug, 2020 
AvStina Dahlgren
Gänget från vänner sitter runt ett bord och skålar
Sörjer du över att återföreningen med gänget från Vänner inte har blivit av än? Nu kan du trösta dig med en julkalender fylld av prylar med härligt Vänner-tema.
Annons
5 ögonblick med Rachel i Vänner som vi aldrig glömmer
5 ögonblick med Rachel i Vänner som vi aldrig glömmer

Redan för ett år sedan började rykten cirkulera om en eventuell återförening av det gamla Vänner-gänget. Skådespelerskan Jennifer Aniston avslöjade sedan nyheten genom att publicera en bild på Instagram med texten ”Det händer…”.

Från början skulle specialavsnittet komma ut i maj, men på grund av corona fick inspelningarna skjutas upp. Ingen vet ännu när avsnittet kan spelas in, men streamingtjänsten HBO Max har meddelat fansen att de inte behöver vara oroliga.

”Både cast och produktion ser väldigt mycket fram emot att göra det här fortfarande”, skrev de i ett pressmeddelande tidigare i somras.

Julkalender med tema Vänner

För den som har abstinens efter tv-serien kommer nu glada nyheter. En julkalender med tema Vänner släpps nämligen på sajten Amazon.

”Fira helgen med Vänner tillsammans med Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey och Phoebe med denna spännande adventskalender fylld med roliga Vänner-överraskningar.” skriver Amazon.

adventskalender vänner

Den amerikanska och brittiska julen firas först på juldagen, vilket gör att kalendern har 25 luckor i stället för de 24 vi vanligtvis har i Sverige. I luckorna gömmer sig allt från prydnadsföremål till Monica Gellers hemliga recept, och tanken är att kalendern ska passa fans i alla åldrar.

Annons

”Adventskalender är en unik pryl som tar fansen tillbaka till ikoniska stunder från den älskade hitshowen.” skriver Amazon.

Så beställer du Vänner-julkalendern

För den som bor i Sverige går det bra att handla på Amazon. Julkalendern kostar drygt 300 kronor, men däremot måste man betala extra för frakt till Sverige. Vänner-kalendern släpps den 27 oktober, men redan nu kan du förbeställa den.

Foto: Warner Bros, TT, Amazon

LÄS MER: 

 

Annons