Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Nu kan du vara med i SVT:s succé "Vår tid är nu"

05 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
I höst har den andra säsongen av SVT:s supersuccé "Vår tid är nu" premiär. Men redan nu spelar man in säsong 3. Och du kan vara en del av handlingen.
Annons

Det var Expressen-bloggen Spoiler Alert som häromdagen avslöjade att året är 1955 då den andra säsongen av SVT:s Vår tid är nu börjat. När den tredje säsongen, som spelas in just ju, drar igång har det dock hunnit bli 60-tal i Sverige.

Familjen Löwander står fortfarande i centrum, givetvis. Sugen på att vara en del av den nya säsongen av superserien? Nu har du faktiskt chansen. Vår tid är nu söker nämligen statister till ett flertal scener.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Nina i SVT:s succéserie Vår tid är nu

”Då det utspelar sig på 60-talet letar vi efter dig som inte har några tatueringar, piercingar eller färgat hår”, skriver man.

Bland annat söker man fotbollsspelare, boxare och studenter…

Annons

Vill du söka? Läs mer här!

Läs mer:

Foto SVT

Annons