Nu kan du söka drömjobbet hos Barack och Michelle Obama

14 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Dags att flytta till Washington? Ja, kanske ändå! Barack och Michelle Obama har nämligen utannonserat drömjobbet.
Annons

Är din stora dröm att jobba för Michelle och Barack Obama? Grattis, nu har du chansen! I förra veckan kom nyheten om att paret Obama utlyst praktikplatser till sitt DC-kontor.

Ett mejl om praktikplatserna ska ha skickats till en rad unga människor som tidigare gjort praktik i Vita Huset. Den utlysta praktiken kommer att ske under tio veckor, från den 27 februari till den 16 juni.

I mejlet förklarar Obamas hur praktikanterna kommer att förväntas att göra ” en mängd olika uppgifter, främst korrespondens”. Man får dock ingen information kring om praktiken är betald eller obetald. Enligt uppgift ska Obamas DC-kontor söka praktikanter som ” kan ta initiativ, planera sin tid väl, har en stark känsla för detaljer, en god skrivförmåga och ett stort engagemang för public service”.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Sugen på tjänsten? Tyvärr finns det en liten, trist, detalj. Ansökningstiden har redan löpt ut. Sista dagen att söka var den 8 februari.

Foto Stella Pictures

Annons