Nu kan du hyra Lady Gagas penthouse i New York - se bilderna

08 dec, 2017 
AvJohanna Lejon
Lady Gaga valde Björn Borg.
Ett riktigt lyxboende med 4 terrasser och 185 kvadratmeter boyta med utsikt över Central Park.
Annons

I trailern till Netflix-dokumentären Five foot Two om Lady Laga kommer hon ut ur sin lägenhet till ett massivt pressuppbåd. Lägenheten hon lämnar är hennes egen och ligger på 40 Central Park South och nu går den att hyra för dig som har en budget modell större.

Med utsikt över den södra delen av Central Park är den 185 kvadratmeter stora lägenheten med fyra (!) terrasser ett riktigt lyxalternativ för dig som tänkt pröva lyckan i New York. Två sovrum, badrum och ett stort vardagsrum lyckas även inhysa två öppna spisar på de 185 kvadratmeter lägenheten är.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

Den största terrassen, som ligger en trappa upp i anslutning till ett av sovrummen, mäter hela 70 kvadratmeter. Här finns även det lyxigare badrummet med en bubbelpool och en walk-in-closet. Och just ja, du har tillgång till ett gym också.

Men som du kanske gissat vid det här laget så är den inte gratis. Vill du bo i den i en månad får du slanta ca 275 000 kronor – men det är klart, go big or go home är väl devisen för att lyckas i USA?

Annons

Läs också:

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Annons