Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Nu kan du hyra Kylie Jenners hus på Bahamas

05 mar, 2020 
AvStina Dahlgren
Nu kan du bo som Kylie och Kendall Jenner. På Airbnb kan du nämligen hyra systrarnas boende på Bahamas. Se alla bilder inifrån lyxvillan här!
Annons

Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

Familjen Kardashian är vana att resa över hela världen, ibland för jobb och ibland bara för att slappna av och umgås med varandra. Ett av deras favoritresemål är Bahamas och just nu befinner sig både Kylie och Kendall Jenner där tillsammans med några vänner samt Kylies 2-åriga dotter Stormi.

Kylie är där dels för att fotografera kommande kampanjer, men också för att umgås med familjen. Kendall har precis avklarat en mängd jobb under modeveckan i Paris och åkte direkt från Frankrike för att möta upp sin syster och systerdotter på Bahamas.

Kylie och Kendall Jenner hyr Villa Rosalita

Tillsammans har de hyrt en gigantisk lyxvilla precis vid vattnet på den karibiska ön. Huset heter Villa Rosalita och består av sex sovrum, sju badrum, pool, gym, gästhus och en helt egen biograf. Vill du testa på att bo lika lyxigt som systrarna Jenner? Då har vi goda nyheter – huset går nämligen att hyra på Airbnb. De dåliga nyheterna? Det kostar just nu 150 000 kronor per natt skriver The Daily mail.

Annons

Då ingår dock personal som dygnet runt står till ditt förfogande. Du får en privat kock, städare, folk som sköter trädgård och pool, och du behöver inte tvätta ett endaste plagg själv. Det är tillåtet att ställa till med fest men då får du hålla gästlistan till max 24 personer. Och det är absolut förbjudet att röka på området.

Se bilderna inifrån lyxvillan på Bahamas

Villa Rosalita.
Villa Rosalitas pool
Poolen är omgiven av solstolar där du och dina vänner kan relaxa. Självklart finns det personal på plats ifall du vill beställa drinkar eller mat i baren.
köksbord och soffgrupp
Ett av allrummen där du kan äta middag eller bara slappa i soffan.
Solstolar, palmer och hav
Huset ligger precis vid havet. Snacka om fin utsikt!
Ett av sex sovrum, med havet precis utanför dörren.
Ytterligare ett av de sex sovrummen i Villa Rosalita.

Foto: TT

Annons

LÄS MER: 

Annons