Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Nu blir filmen om Emma Örtlund och Glada Hudik tv-serie

03 jul, 2020 
AvEmma Castman
Emma Örtlund, Ida Johansson, Kitty Jonsson, Alexander Rådlund och Nicklas Hillberg på Catwalk
I höst blir Emma Örtlunds och Glada Hudik-teaterns omtalade resa till New York tv-serie. Här är allt vi vet om serien Catwalk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I september förra året gick Emma Örtlund och Glada Hudik-teatern catwalk i New York.

Tillsammans visade de upp kreationer från den svenska designern Frida Jonsvens och smycken från Caroline Svedbom. Publiken jublade samtidigt som kamerorna blixtrade och succén blev snabbt ett faktum.

Ett par månader senare hade biofilmen Catwalk premiär, och där får man följa hela händelseförloppet – från det att Emma ber teaterns grundare Pär Johansson om hjälp att förverkliga sin dröm om att bli modell, med målet att ta revansch på dem som mobbat henne för hennes funktionsnedsättning, till det att hela gänget befinner sig i New York.

Produktionen har hyllats av många – och nu står det klart att berättelsen om Emma och Glada Hudik-gänget fortsätter i form av en ny serie på Viaplay.

Då har tv-serien Catwalk premiär

I serien, som är i sex delar, kommer vi att få lära känna huvudpersonerna från filmen – Emma Örtlund, Ida Johansson, Kitty Jonsson, Alexander Rådlund och Nicklas Hillberg ännu mer på djupet. De har varsitt avsnitt tillägnat sig där det berättas mer om deras bakgrund, liv och framtidsdrömmar. Därtill kommer scener från filmen blandas med aldrig tidigare visat material från deras gemensamma resa mot New York och drömmen om att få gå en catwalk.

Annons

– Emma, Kitty, Nicklas, Alex och Ida får mig att leva mitt liv på högsta volym varje dag. Jag känner mig fri, lycklig och väldigt tacksam när jag är med dem. Jag kan lova att tittarna kommer kastas mellan fantastiska, galna och helt underbara historier, säger Pär Johansson om serien.

Catwalk visas från och med den 11 september.

Foto: Charlie Bennet/Viaplay

LÄS MER:

Här går Glada Hudik-teatern catwalk i New York

Caroline Svedbom lanserar unik smyckeskollektion för Glada Hudik

Glada Hudik-teaterns modevisning med Frida Jonsvens på ELLE-galan 2020

Annons