Nu avslöjar Skam-William sitt civilstånd

Nu avslöjar Skam-William sitt civilstånd

Grattis boys and girls! Nu avslöjar Thomas Hayes, som spelar William i Skam, att han är singel.
06 mars, 2017

Det är i en intervju med Aftonbladet som Thomas Hayes, som spelar William i hyllade norska serien Skam, att han är singel. När Thomas Hayes får frågan om han har någon flickvän svarar han:

– Nej.

Thomas, som just nu är aktuell i den norska kriminalserien Elven, får också frågan om det är svårt att dejta, sedan han blivit känd.

– Jag har inte tänkt så mycket på det för jag förstår det inte riktigt. Jag låter tiden gå så får vi se vad som händer, svarar han.

I intervjun med Aftonbladet avslöjar Thomas Hayes dessutom vem han är mest lik i Skam.

– Jag tror det är en blandning av Penetrator-Chris och William, berättar han.

Anledningen?

–  Jag är lite mer den roliga och samtidigt den som håller mig i bakgrunden.

Thomas Hayes berättar också hur det kom sig att han fick rollen som William. Det var faktiskt hans syster som såg en annons på Instagram.

– Hon sa åt mig att skicka ett meddelande. Och då tänkte jag att ”jag bara gör det” och plötsligt fick jag ett meddelande om att de ville ha mig på audition. Så bara gick det vidare och vidare och vidare.

För Aftonbladet avslöjar ”William” också varför han valde att inte medverka i den tredje säsongen av Skam.

– Jag fick många fler möjligheter av det. Den tredje säsongen skulle heller inte ha så mycket med Noora och Willam att göra som jag tänkte, så då ville jag göra något nytt och lära mig något mer utanför Skam.

Foto NRK