Nu är Fredagspodden med Hannah och Amanda tillbaka

25 maj, 2018 
AvJohanna Sundquist
"Kan vi inte bara få komma tillbaka?", säger Amanda Schulman i de inledande minuterna av systerduons podcast Fredagspodden. I dag släpptes första avsnittet av den nygamla podcasten och ja, Hannah och Amanda är precis som vanligt!
Annons

Nu är det dags! Efter en lång väntan är Fredagspodden äntligen tillbaka – och som vi har saknat den.

Det var i oktober förra året som systrarna tillika entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman, till sina lyssnares stora bestörtning, meddelade att de skulle lägga ner sin hyllade podcast Fredagspodden. Podcasten, som startades redan 2011, var en av Sveriges mest populära med flera hundratals lyssningar varje vecka.

Därför lades Fredagspodden ner

Hannah och Amanda, som är kända för att ha många projekt på gång, ville undvika att stå still i utvecklingen och istället jobba med nya format. Fredagspodden lades ner för att öppna för andra möjligheter. Sagt är gjort. Sedan podcasten lagts ner har systerduon introducerat flera nya segment, bland annat lanserat en egen dryck i form av Perfect Day Bubbles och fokuserat på sitt livsstilsimperium. Det satsades även på en ny podcast under namnet Hannah & Amanda Report med regelbundna gäster.

Annons

Hannah och Amanda om comebacken

Men idag meddelar Hannah och Amanda sina lyssnare att Fredagspodden är tillbaka. Och comebacken för den folkkära podcasten, som hunnit hyllas i avskedsturnén One last time, är onekligen efterlängtad. I det första avsnittet av den nygamla podden pratar systerduon om att återvända.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Jag tycker att det känns skönt. Framförallt vill jag också säga att jag älskar alla er som lyssnar. Ni är så fina och tillåtande. Jag var otrogen men nu är jag tillbaka, säger Hannah Widell i podcastens första minuter.

Amanda Schulman fyller i:

– Vi bytte jobb och blev något helt annat men kände att; kan vi inte bara få komma tillbaka?

Hannah och Amanda är tillbaka med sin podd Fredagspodden.
Bilden som Hannah och Amanda publicerade när de meddelade att Fredagspodden är tillbaka.

Foto Eric Broms

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar