Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Nu är Fifty Shades Freed-trailern (äntligen!) här

07 nov, 2017 
Intrigerna tätnar allt mer i den tredje och sista Fifty Shades-filmen, Fifty Shades Freed. Nu är trailern för filmen äntligen här – och vi längtar redan till februari.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fifty Shades Freed är den tredje filmen i Fifty Shades-serien som baserar sig på författaren E.L. James triologi med samma namn.

I en tidigare teaser-trailer har vi fått se en glimt av bröllopet mellan Anastasia och Christian Grey och nu får vi se mer av deras liv som gifta och kära. Men det är inte bara kärlek och erotiska scener som tar plats i den sista Fifty Shades-filmen. Flera thrillerliknande scener, biljakter, misstänkt otrohet, flörtande arkitekter och Anastasias före detta chef Jack Hyde dyker även upp.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Trailern avslutas med texten ”don’t miss the climax”, vilket kan tyda på att än mer spännande intriger väntar oss när filmen har premiär i februari 2018.

Se hela trailern här:

Läs mer:

Här är Fifty Shades-scenen som får Dakota Johnson att asgarva

Stämningen mellan Dakota Johnson och Jamie Dornan har aldrig varit märkligare – se unika klippet

Annons