Nu är Fifty Shades Freed-trailern (äntligen!) här

07 nov, 2017 
Intrigerna tätnar allt mer i den tredje och sista Fifty Shades-filmen, Fifty Shades Freed. Nu är trailern för filmen äntligen här – och vi längtar redan till februari.
Annons

Fifty Shades Freed är den tredje filmen i Fifty Shades-serien som baserar sig på författaren E.L. James triologi med samma namn.

I en tidigare teaser-trailer har vi fått se en glimt av bröllopet mellan Anastasia och Christian Grey och nu får vi se mer av deras liv som gifta och kära. Men det är inte bara kärlek och erotiska scener som tar plats i den sista Fifty Shades-filmen. Flera thrillerliknande scener, biljakter, misstänkt otrohet, flörtande arkitekter och Anastasias före detta chef Jack Hyde dyker även upp.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Trailern avslutas med texten ”don’t miss the climax”, vilket kan tyda på att än mer spännande intriger väntar oss när filmen har premiär i februari 2018.

Se hela trailern här:

Läs mer:

Annons