Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Nour El Refai om den svåra graviditeten: "Hela livet på paus"

12 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Sedan Nour El Refai blev gravid har hon vid flera tillfällen tvingats uppsöka akutvård. I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon nu om hur tuffa de senaste månaderna varit för henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Komikern och skådespelerskan Nour El Refai är gravid. Det var i början av juni som 31-åringen avslöjade att hon och Henrik Schyffert väntar sitt första gemensamma barn. Schyffert har sedan tidigare två barn tillsammans med exfrun Bea Uusma.

Men graviditeten har varit riktigt tuff för Nour. I våras tvingades hon ställa in sin medverkan i teaterpjäsen Kung Lear och sjukskrivas efter att ha drabbats av hyperemesis gravidarum, en allvarlig form av gravidillamående. Komikern blev så sjuk att hon vid flera tillfällen lagts in på akuten med dropp, något hon tidigare berättat för sina följare på Instagram:

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning. Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik ikväll. Det är han som är pappan!”, skrev Nour då.

”Aldrig varit sjuk såhär länge”

Efter en riktigt tuff sommar börjar Nour nu må lite bättre. I ett nytt inlägg på Instagram skriver hon om längtan efter sitt barn och tackar samtidigt för det stora stöd hon fått:

Annons

”Tack alla gulliga som skriver och undrar hur jag mår. Jag mår äntligen bättre. ‘Bara’ sjuk typ var tredje dag nu. Aldrig varit sjuk såhär länge. Hela livet på paus … Längtar oerhört till bebis kommer ut. Tills dess – tack familjen för att ni gått långsamt bredvid mig hela sommaren och tvingat med mig till stranden eller på skogspromenad så jag kan kräkas i vacker miljö. Älskar er”, står det bland annat i inlägget.

Läs mer:

Nour El Refais svar på tal efter gravidpåhoppen: ”Håll käften”

Nour El Refai väntar barn – berättar om jobbiga graviditeten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons