Nooras förändring i nya säsongen av Skam

Nooras förändring i nya säsongen av Skam

Först av allt: SPOILERVARNING. Vill du inte veta mer om den nya säsongen av Skam så sluta läs nu direkt. För er andra – go on...
11 april, 2017

I går, vid halv två på dagen, släpptes det nya sju minuter långa klippet av Skam, säsong 4.

ELLE har skrivit om avsnittet här men givetvis har vi en del att lägga till. Inte minst kring karaktären Nooras look – som vi ju älskar! Vi är vana att se henne i en kort page, med fönade toppar, en frisyr som blivit enormt kopierad sedan serien först kom till Sverige, hösten 2016.

LÄS OCKSÅ: SÅ SMINKAR DU SIG SOM NOORA I SKAM

Nu är dock den klassiska Noora-pagen ett minne blott. Noora har låtit håret växa ut till en längre frisyr, en frisyr hon bär helt rak.

ELLE har också noterat en annan förändring. Vilken? Noora bär inte längre det röda läppstift som hon gjort sig så känd för de tidigare säsongerna.

Noora i säsong 4 av Skam.

Så, varför bär hon då håret långt i denna nya säsong? Kanske ger följande rader en förklaring…  Josefine Frida Pettersen, som ju spelar Noora, har i en intervju med W Magazine sagt att hon inte alls uppskattar den klassiska Noora-looken.

LÄS OCKSÅ: JOSEFINE FRIDA PETTERSEN OM NOORA-LOOKEN: ”JAG HATAR DET HÄR”

”När de klippte mitt hår när jag castades sa jag ‘Jag hatar det här! Det är så fult!’ och nu när jag får håret klippt så försöker jag alltid säga ‘De gör så att Noora får låta det växa ut nu’, så att de lämnar håret långt. Men det går inte att ljuga när jag kommer till inspelningen… Jag hatar att krossa fans, men det är sanningen”,
har Josefine Frida Pettersen slagit fast.

Det verkar alltså som Josefine fått sin vilja igenom äntligen. Håret är långt igen.

LÄS OCKSÅ: SNO STILEN FRÅN NOORA I SKAM

Foto NRK