Noomi Rapace privata bild med kärleken Victor Thell

Noomi Rapace privata bild med kärleken Victor Thell

Looove is in the air! När filmen Lamm hade premiär i Stocholm, i vilken Noomi Rapace spelar huvudrollen, dök hon upp i sällskap av bland annat pojkvännen Victor Thell.
Och på Instagram delar Noomi nu sin första bild ihop med kärleken!
27 april, 2022
5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste
1:00

Efter reklamen: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

(1:00)

Slå på ljud

Noomi Rapace och Ola Rapace var gifta i nio år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar för tio år sedan. Under sitt äktenskap fick de sonen Lev Rapace tillsammans, som idag har blivit 18 år.

– Vi borde ha lämnat varandra fem år tidigare. Men det var svårt, vi hade barn. Jag älskar fortfarande Noomi och jag tyckte det var svårt att erkänna mig besegrad, att vår kärlek inte skulle vara romantisk utan som en syskonkärlek, som den är nu, sa Ola Rapace om skilsmässan i podcasten Nemo möter en vän 2020.

Det som tillslut fick Noomi och Ola att skilja sig var ett gräl framför sonen, då insåg de båda att det räckte – att de inte längre kunde leva som de gjorde.

Här är Noomi Rapace och sonen Levs bästa ögonblick på röda mattan

Noomi Rapace och Victor Thell är ett par

Efter skilsmässan har framför allt Noomi Rapace varit förtegen om sitt privatliv, och vem hon dejtar eller inte dejtar är något hon håller helt för sig själv.

Tills nu. Förra året dök det upp bilder från röda mattan under filmfestivalen i Cannes på Noomi Rapace och musikern Victor Thell (som utgör den ena halvan av duon Smith & Thell).

Noomi Rapace och Victor Thell hand i hand under filmfestivalen i Cannes 2021.

Noomi Rapace och Victor Thell hand i hand under filmfestivalen i Cannes 2021.

Ett par månader efter det bekräftade Victor Thell i radio att han och Noomi är ett par.

– Vi är tillsammans, sa Victor Thell i Gry Forssell med vänner i Mix megapol, samtidigt som han gjorde klart att han är jättekär.

Men precis som sin flickvän Noomi Rapace verkar han mån om att låta privatlivet vara just privat.

– Haha, inga kommentarer, blir därför Victors svar på frågan om hur länge de har varit ett par.

Nu dyker Victor Thell för första gången upp i Noomi Rapace Instagram-flöde. Hon har delat med sig av bilder från premiären av filmen Lamb (som på svenska har fått titeln Lamm) i Stockholm, i vilken hon spelar huvudrollen. Och på en av bilderna ser vi henne och Victor ihop, där de håller i varandras händer.

Noomi och Victor tätt ihop under premiären av Lamm.

Victor Thells tidigare kärleksrelation

Victor Thell har även han en relation med en annan offentlig person i bagaget. Tidigare var han och bandkollegan Maria Jane Smith ett par. Trots uppbrottet jobbar de fortfarande ihop som duon Smith & Thell, och relationen mellan dem ska idag vara god.

Foto: TT, Instagram